Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έλιωσε στον αέρα του Mega βλέποντας τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση

Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Η Ζωή είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο», λέει ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Καλεσμένη στο πλατό του «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη, καθώς στην εκπομπή μίλησε ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο γνωστός ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία χαρακτήρισε ως ένα γλυκό πλάσμα.

«Με τη Ζωή γνωριστήκαμε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης. Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός.

Μπορούν να συμβαδίσουν δύο δυναμικοί άνθρωποι, υπάρχουν συγκρούσεις και η αλήθεια είναι ότι υποχωρεί πρώτη. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Τότε έλεγαν “μαζέψτε την τρελή”. Όποιος γνωρίζει την Ζωή λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι καλό κορίτσι», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Κλείνοντας, ο Διαμαντής Καραναστάσης ανέφερε: «Πιστεύω στο γάμο ως νομική κατοχύρωση, η αγάπη έχει σημασία και πρέπει να νικήσει».