Ζωή Δημητράκου: «Οι γονείς μου δεν ήρθαν στον γάμο μου»

Ζωή Δημητράκου

"Δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα για τον γάμο. Το να συνδεθούν δυο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό, είναι μεταξύ του συζύγου και της συζύγου", σημειώνει η Ζωή Δημητράκου.

Η Ζωή Δημητράκου και ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος παντρεύτηκαν μυστικά πριν από δύο μήνες. Γι’ αυτόν τον, κρυφό γάμο, μίλησε η Ζωή Δημητράκου το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή DOT.

«Παντρεύτηκα στις 6 Φεβρουαρίου. Ήταν μετά το J2US. Είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε. Δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα για τον γάμο. Το να συνδεθούν δυο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό, είναι μεταξύ του συζύγου και της συζύγου. Είναι σημαντική ημέρα γι’ αυτούς τους δύο. Βγάλαμε φωτογραφίες με τα κινητά μας. Δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε μαζί 3-4 άτομα. Έτσι θα το κάναμε ακόμα κι αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός. Δεν μου αρέσει αυτή τη στιγμή να τη δώσω και σε άλλους ανθρώπους. Θέλω να μείνει σε εμένα και τον συντρόφό μου, τον άνθρωπο που αγαπάω. Θέλω να μείνει μεταξύ μας αυτή η ιδέα», λέει η Ζωή Δημητράκου.

Για τους γονείς της που απουσίαζαν από τον γάμο, η Ζωή Δημητράκου εξηγεί: «Οι γονείς μου δεν ήρθαν γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά το είδαν μέσω face time. Άλλωστε οι γονείς μου δεν πρέπει να έχουν παράπονο γιατί κι εκείνοι παντρεύτηκαν στη Γερμανία, φορώντας τζιν και με ένα άλλο ζευγάρι που τους πάντρεψε».