Ζωή Ασουμανάκη: «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της Χρύσας, να είναι καλά τα παιδιά, όμως άλλα φαίνονται»

Ζωή Ασουμανάκη

«Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ Δαλάκας και Ασημίνας», είπε η Ζωή Ασουμανάκη.

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Ζωή Ασουμανάκη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Γειά σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι, οι άλλοι παίκτες με ρωτούσαν πώς πάει το Survivor και τι γνώμη έχει ο κόσμος γι’ αυτούς. Κολυμπάω γενικά, απλά εκείνη τη μέρα έπεσα από ψηλά, ήπια νερό και πιέστηκα πολύ. Οι παίκτες που φεύγουν τα βράδια είναι η Δαλάκα, η Όλγα, ο Παππάς και ο Σάββας. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ Δαλάκας και Ασημίνας», είπε αρχικά η Ζωή Ασουμανάκη.

Η Ζωή Ασουμανάκη είπε στη συνέχεια: «Ο Φάνης ξέρει ότι είναι δυνατός παίκτης και έχει έπαρση. Καλό θα ήταν να χαλαρώσει γιατί βλέπω ότι δεν βγάζει καλή εικόνα προς τα έξω. Ήθελα ο Τζέιμς να έρθει στην ομάδα μας. Τη Σταυρούλα δεν τη γνώριζα, αλλά δεν μου έβγαλε καλό χαρακτήρα, σχολίαζε ακόμα και εμένα».

Κλείνοντας, η Ζωή Ασουμανάκη είπε: «Εγώ έστελνα φιλάκια στον Φάνη, αλλά ταράχτηκε η Χρύσα. Δεν ξέρω αν υπήρξε ζήλεια από την πλευρά της. Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, μακάρι να είναι καλά τα παιδιά, αλλά άλλα φαίνονται».