Ζωή Ανδρονικίδου: Το μήνυμα της μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor και η εμφανισιακή της αλλαγή

Ζωή Ανδρονικίδου

Τι έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι;

Λιγότερο από ένα μήνα έμεινε η Ζωή Ανδρονικίδου στο Survivor. Η παίκτρια που είχε μπει μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι επιβίωσης, όπως έγινε γνωστό από τον Σάκη Τανιμανίδη, πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να αποχωρήσει.

[dfp_ads id=236982]

«Το Survivor δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους. Και στο Survivor δεν θα αντέξουν όλοι. Θέλω να σας ανακοινώσω ότι η Ζωή Ανδρονικίδου, που προστέθηκε στην ομάδα των Μαχητών λίγες μέρες μετά την έναρξη, δεν άντεξε στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης… Δεν άντεξε στην πίεση και αποφάσισε η ίδια, με δική της πρωτοβουλία, να αποχωρήσει από το παιχνίδι», είχε πει ο παρουσιαστής.

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς η Ζωή Ανδρονικίδου!

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, η Ζωή Ανδρονικίδου, ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου ποζάρει χαμογελαστή στην παραλία και γράφει: «Κερδίζεις πάντα όταν τολμάς! Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη. Σύντομα στη Θεσσαλονίκη.»

κερδίζεις πάντα όταν τολμάς! thank you all for your support. #soon #thessaloniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoi Andronikidou ???? (@zoi_andronikidou) στις

Η 20χρονη Ζωή μας έδειξε και το νέο της look που φυσικά και είναι κοτσιδάκια στα μαλλιά, καθώς περίμενε την πτήση της στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!