Ζωή Ανδρονικίδου: Αποκαλύπτει την αλήθεια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Η Κωνσταντίνα μου έλεγε ότι…»

Ζωή Ανδρονικίδου

Η Ζωή Ανδρονικίδου έλυσε την απορία των τηλεθεατών και έκανε αποκαλύψεις για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ζωή Ανδρονικίδου βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα και μεταξύ άλλων έλυσε την απορία των τηλεθεατών για τα στιγμιότυπα στην αφετηρία των αγωνισμάτων του Survivor, όπου η Κωνσταντίνα μιλούσε στη Ζωή, αλλά εκείνη δεν απαντούσε.

Οι δύο παίκτριες είχαν μπει την ίδια μέρα στο Survivor και η Ζωή Ανδρονικίδου ήταν κατά κύριο λόγο η επιλογή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για να ανταγωνιστούν στις κούρσες των αγωνισμάτων.

Η Ζωή Ανδρονικίδου αποκάλυψε πως όχι μόνο απαντούσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά οι δυο τους τα έλεγαν όσο περισσότερο μπορούσαν στις συναντήσεις τους παρά τις παρατηρήσεις που δέχονταν.

[dfp_ads id=236982]

«Γέλασα όταν βγήκα και τα είδα όλα αυτά. Κανονικά μιλούσαμε. Δεν επιτρέπεται, αλλά επειδή εκεί δεν είναι κανείς να μας ελέγχει, εντάξει, βρίσκαμε την ευκαιρία. Μου έλεγε κι άλλα η Κωνσταντίνα. Κι εγώ κι αυτή, χαμός. Μέχρι να πάει ο Σάκης στη θέση του εμείς μιλούσαμε. Η Κωνσταντίνα μου έλεγε ότι έχει άγχος», είπε η Ζωή Ανδρονικίδου, η οποία απάντησε πως η εικόνα που έχει σχηματίσει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή που υπήρχε για αυτή:

«Πολύ καλή κοπέλα. Ειλικρινά, μια γλύκα σκέτη. Κάθε φορά συζητούσαμε στην αφετηρία. Κι έμαθα ότι ήταν η μόνη που όταν αποχώρησα αγχώθηκε.

Έλεγε: που είναι η Ζωή, μήπως δεν είναι καλά, μήπως χτύπησε; Μου είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία μάλλον. Η αλήθεια είναι ότι με τα παιδιά των Διασήμων δεν μιλούσα τόσο, όσο με την Κωνσταντίνα. Για την Κωνσταντίνα έχω πλήρη άποψη. Ό,τι θες μπορώ να σου πω. Μας έκαναν παρατηρήσεις να μην μιλάμε.

Είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που λένε. Την βγάζουν ξινή. Είναι πάρα πολύ γλυκιά κοπέλα. Εμένα δεν μου έβγαλε κάτι αρνητικό», ανέφερε συγκεκριμένα η παίκτρια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!