Ζήτησε διαφημίσεις ο Κούρκουλος όταν τον ρώτησαν για την Δημητροπούλου!

Τι απάντησε για την σχέση του στο παρελθόν με την Τάνια Τσανακλίδου;

Οι δυο τους κάνουν το τελευταίο διάστημα αρκετές κοινές εμφανίσεις, ωστόσο διατηρούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και κανένας δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή. Καλεσμένος στο Πρωινό το πρωί της Πέμπτης, ο Άλκις Κούρκουλος μίλησε για το θέμα οικογένεια… «Για να κάνω οικογένεια να παντρευτώ, αυτά δεν μου λένε τίποτα πραγματικά. Δεν μιλάω για ένα παιδί. Αυτό είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία, που πραγματικά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να παντρευτώ.»

Όταν όμως ο Γιώργος Λιάγκας έφερε την κουβέντα στην Ευγενία Δημητροπούλου, ο ηθοποιός αστειευόμενος έκανε επίκληση στις διαφημίσεις! «Πότε είναι το break για διαφημίσεις; Τώρα δεν είναι; Α δεν έχει ακόμα break;» ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια έκανε λόγο για τις ανακρίβειες που γράφονται στα περιοδικά. «Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν είχα».

Ο Άλκις Κουρκουλος αναφέρθηκε ακόμα και στην αναφορά της Τάνιας Τσανακλίδου στη σχέση που είχαν στο παρελθόν.
Τάνια Τσανακλίδου: Εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τη σχέση που είχε με τον Άλκη Κούρκουλο
«Καλά έκανε η Τάνια. Την Τάνια την αγαπάω πάρα πολύ. Την εκτιμώ τρομερά, είναι μια καλλιτεχνάρα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ήταν μία σχέση που τότε… γιατί είναι πάρα πολλά χρόνια πριν, ήταν γνωστή» δήλωσε ο ηθοποιός.