Ζητείται chef… στον ΑΝΤ1!

Ζητείται Chef

Η νέα εκπομπή μαγειρικής έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

9 επεισόδια, 6 υποψήφιοι, 1 νικητής θα κερδίσει μία θέση στο εστιατόριο CTC, του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει το Σεπτέμβριο με μία νέα εκπομπή μαγειρικής, με τίτλο «Ζητείται Chef» και δίνει τη δυνατότητα στο νικητή να εργαστεί στην κουζίνα του βραβευμένου σεφ, Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

[dfp_ads id=236982]

Το «Ζητείται Chef» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στον ΑΝΤ1 και θα μας παρουσιάσει σε 9 επεισόδια, 6 υποψήφιους σεφ, οι οποίοι θα περάσουν μία σειρά από γαστριμαργικές δοκιμασίες. Στο τελευταίο επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε τους 2 φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας μία θέση στο εστιατόριο CTC, του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Βραβευμένος κατ’ επανάληψη με Χρυσό Σκούφο, ο σεφ και ιδιοκτήτης του CTC, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, παρουσιάζει στο μικρό, ντιζαϊνάτο εστιατόριο των Ιλισίων μια ευφάνταστη κουζίνα. Ιδιοφυής και δημιουργικός, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στοχεύει να προσελκύσει τους «καλεσμένους» του, σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι με αρώματα και γεύσεις.

6 υποψήφιοι, λοιπόν, καλούνται να αποδείξουν ότι αξίζουν να εργάζονται στο πλευρό του σεφ, Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Ποιος θα είναι όμως αυτός που θα κερδίσει την πολυπόθητη θέση;

Είναι γεγονός.. Στον ΑΝΤ1 «Ζητείται Chef»!