Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική, το δουλέψα για να σκοτώσω το τέρας»

Ζήσης Ρούμπος

"Δεν ήταν εύκολο και δεν θέλω να το παίξω γκουρού. Ακόμα το δουλεύω κι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκα να κάνω" δήλωσε ο Ζήσης Ρούμπος.

Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε ο Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος, με αφορμή ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει στα social media για τις δολοφονίες γυναικών στην χώρα μας και τον όρο γυναικοκτονία, μίλησε και για το πόσο πάλεψε κι ο ίδιος να ξεπεράσει τους δαίμονές του.

«Παρερμηνεύτηκε το κείμενό μου ως μια πρόσκληση για κουβέντα. Ήταν μια κατάθεση ψυχής βιωματική. Δεν θα πω θεωρίες κι αυτά που έγραψα τα έζησα όλα. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται, ούτε λέγονται και το εννοώ… Σκέψου ένας άντρας που έχει μεγαλώσει με το η γυναίκα είναι κατώτερη, πως το επιβεβαιώνει;» ανέφερε ο Ζήσης Ρούμπος.

«Εγώ λοιπόν έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική και χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ για να σκοτώσω το τέρας. Δεν ήταν εύκολο και δεν θέλω να το παίξω γκουρού. Ακόμα το δουλεύω κι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκα να κάνω» συμπλήρωσε ο Ζήσης Ρούμπος.