«Ζηλεύω που ο Σπύρος Μπιμπίλας θα παίξει στο The Crown»

Σπύρος Μπιμπίλας

«Θα ήθελα να παίξω στο The Crown, Σπύρο Μπιμπίλα σε μισώ».

Στην εκπομπή “Breakfast@star” έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στους “αλεξιπτωτιστές” που μπαίνουν στην υποκριτική, ενώ τόνισε πως ζηλεύει που ο Σπύρος Μπιμπίλας θα παίξει στο The Crown.

«Υπολογίζω τους ηθοποιούς γύρω στις 10-12 χιλιάδες. Ποιος θα πρωτοπαίξει; Βάλε ότι υπάρχουν και οι “αλεξιπτωτιστές”, τα μανεκέν, διάφοροι αθλητές που πρέπει να παίξουν. Από τα ριάλιτι που πρέπει να υπάρξει ανταπόδοση που πήγαν σε ένα ριάλιτι. Οπότε, δεν υπάρχει “τρελός” χώρος για εμάς. Μέχρι όμως να τους φτύσει το σανίδι και να τους πετάξει το γυαλί, τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου που πήγε τρία χρόνια σε μια σχολή κι έφαγε τα χρονάκια του διαβάζοντας έργα, ιστορία θεάτρου», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης είπε στη συνέχεια: «Έχω ακούσει από διάφορους “αλεξιπτωτιστές” ότι “να ανέβω στην πίστα”. Σκηνή λέγεται, αγοράκι μου και κοριτσάκι μου. Αλλά δεν μπορείς κιόλας να τους πεις “όχι, δεν θα έρθετε”, αφού δεν υπάρχει ένα όργανο που να απαγορεύει σε αυτούς όλους τους ανθρώπους. Άρα θα υπάρχουν κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε, να παίξουμε μαζί τους, κάθε σκηνή να γίνεται δέκα φορές αντί για μία με τον επαγγελματία».

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης είπε κλείνοντας πως θα ήθελε να παίξει στη σειρά “The Crown” του Netflix, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, και πως είναι η πρώτη φορά που ζηλεύει: «Θα ήθελα να παίξω στο “The Crown”, Σπύρο σε μισώ! Δεν έχω ζηλέψει ποτέ καμία δουλειά, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ζηλεύω».