Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην τηλεόραση! Ξεκινούν εκπομπή στον Alpha!

ζευγάρι

Η ανακοίνωση του καναλιού.

Είναι ωραίο το ταξίδι. Είναι, όμως, ακόμη καλύτερο όταν το κάνεις με παρέα. Δύο νέα ερωτευμένα παιδιά, ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην τηλεόραση, μοιράζονται με τους τηλεθεατές τοπία, στιγμές, γέλια, φάρσες, διαφωνίες, συγκίνηση, ζήλεια, ενθουσιασμό, ό,τι ενώνει δύο ανθρώπους.

Ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου, δημοσιογράφοι και οι δύο, έμπειροι ταξιδιώτες, άριστοι γνώστες των social media, αξιοποιούν τις δυνατότητες που τους δίνει η τεχνολογία και δημιουργούν με χιούμορ και φωτεινή διάθεση τα δικά τους ταξιδιωτικά stories.

Ο Πέτρος είναι ένα ελεύθερο και δημιουργικό πνεύμα. Η μουσική και το ποδόσφαιρο είναι τα μεγάλα του «κολλήματα». Οδηγεί μόνο μηχανή και του αρέσει να απολαμβάνει τη ζωή, χωρίς προγραμματισμό ακολουθώντας το: «βλέπουμε και κάνουμε», ενώ θεωρεί την πολυτέλεια περιττή.

[dfp_ads id=236982]

Η Σοφία, από την άλλη, αγαπά πολύ την πολυτέλεια και την επιζητά ακόμα και στην καθημερινότητά της. Προγραμματίζει τα πάντα με ευλάβεια. Μόνο εκείνη οδηγεί αυτοκίνητο. Είναι πολύ συνετή στη χρήση των χρημάτων, με εξαίρεση το φαγητό. Πεινάει συνεχώς και κάτω από όλες τις συνθήκες, αλλά είναι τόσο απαιτητική στις γαστρονομικές της επιλογές που είναι προτιμότερο να… «την ντύνεις, παρά να την ταϊζεις».

Ένα δυνατό δίδυμο που παρά τις διαφωνίες του, στο τέλος της ημέρας, η αγάπη τους κερδίζει. Εκτός βέβαια αν η Μπρίλη, ένα μαλτεζάκι με… άποψη, έχει αντίθετη διάθεση. Τότε κερδίζει πάντα αυτή!

Από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, και κάθε Κυριακή στις 16:50, μέσα από το «Love and Travel», ο Πέτρος και η Σοφία θα μας «διηγούνται» και μια νέα, μεταμοντέρνα ταξιδιωτική ιστορία, όπου η ζωή πρωταγωνιστεί και ο έρωτας δεν κρύβεται.