Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο γάμος υπερπαραγωγή με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και η απάντηση για το στέμμα και το νυφικό!

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Δείτε βίντεο με πλάνα από το γάμο και τη δεξίωση και όσα απαντά η Ζέτα Θεοδωροπούλου στα σχόλια που άκουσε.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για τον γάμο της που θύμιζε παραμύθι και απάντησε στις «κακίες» που άκουσε για το γάμο, το νυφικό και το στέμμα που φόρεσε.

«Ήταν ένας γάμος όπως τον είχα φανταστεί από μικρή. Διάβαζα παραμύθια με τις πριγκιπισσούλες και έκανα όνειρα μεγαλώνοντας να βρω κι εγώ τον πρίγκιπα μου να μου φορέσει το παπουτσάκι» αναφέρει η Ζέτα Θεοδωροπούλου η οποία δηλώνει πως έχει περάσει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της και είναι έτοιμη να κάνει πολλά παιδιά.

Το νυφικό

«Είναι ένα νυφικό ακριβό. Έχει 77 κουμπιά που είναι ο αριθμός φανέλας του άντρα μου. Είχε πάνω 7 πολύτιμους λίθους, που το 7 είναι ο τυχερός του αριθμός. Παραγγείλαμε δαντέλα και ράφτηκε από την αρχή.

Το στέμμα

«Το στέμμα ήταν από μικροκρυστάλλους. Οι πιο μεγάλες πέτρες που είχε ήταν ημιπολύτιμοι λίθοι. Ήταν δώρο της αδελφής μου. Είναι αρχαίο άθλημα των κακοπροαίρετων Ελλήνων η ζήλια. Άκουσα είμαι Ρωσίδα και επειδή η γιαγιά μου είναι Ρωσίδα είναι έθιμο να βάζουν στις εγγονές τους στέμμα. Έπειτα άκουσα ότι ο γάμος ήταν των Αποκριών, ότι εγώ ντύθηκα πριγκίπισσα και ο Παναγιώτης παπί. Κοίταξε ο καθένας να βγάλει την κακία του.»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πλάνα από το γάμο της: