Ζέτα Μακρυπούλια: Θα παντρευτεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Τι απάντησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στην ερώτηση του Μάρκου Σεφερλή;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ποδαρικό μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό στην πρώτη για το 2015 ζωντανή εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή. Μετά τις ερωτήσεις για τη θεατρική παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» που πρωταγωνιστούν, ο Μάρκος ρώτησε την Ζέτα αν τη βοηθάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όταν διαβάζει τους ρόλους της.

«Δεν με βοήθησε γιατί έλειπε αρκετά. Πήγα τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται. Πρωτοχρονιά κάναμε μαζί εδώ. Ξεκουραστήκαμε αλλά κουραστήκαμε κιόλας, γιατί αν μαγειρεύεις για να κάνεις ρεβεγιόν κουράζεσαι. Μαγειρεύω πολύ γιατί μου αρέσει και είναι και λίγο ψυχοθεραπεία για μένα, εκτονώνομαι στην κουζίνα», είπε η Ζέτα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι η μοναδική αφορμή που θα την οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας θα ήταν ο ερχομός ενός παιδιού. «Όταν ζεις με έναν άνθρωπο μαζί δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά του να παντρευτείς κιόλας. Θα έκανα παιδί χωρίς να παντρευτώ, ίσως όμως αυτό να ήταν και ένας λόγος να παντρευτώ. Τώρα ζούμε μαζί κοντά στα πέντε χρόνια. Αν αύριο παντρευτούμε, μεθάυριο θα ζούμε διαφορετικά στο σπίτι; Θα έχουμε άλλη αντιμετώπιση ο ένας στον άλλον; Αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχω παιδιά δεν μου είναι κάτι αναγκαίο», τόνισε.

//www.youtube.com/embed/SRNT-kcLSo0