Ζέτα Μακρυπούλια: Τα προσβλητικά δημοσιεύματα που την ενόχλησαν, ο γάμος και το Κάτω Παρτάλι

«Δεν γίνεται να συνδυάσω το Κάτω Παρτάλι με την παρουσία μου στον ΑΝΤ1»

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά»η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στο κυνήγι από τους παπαράτσι, τα δημοσιεύματα που την έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς, το γάμο και τη μητρότητα, αλλά και τα επαγγεματικά της σχέδια που προς το παρόν δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Τα δημοσιεύματα…
«Το light από τα δημοσιεύματα που με έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν… έγραφε ότι πεθαίνει ο μπαμπάς μου. Δεν είναι ωραίο ούτε για τους γονείς μου, ούτε για τους συγγενείς που μπορεί να είναι στο χωριό, άλλοι στην Αμερική, δεν είναι ωραίο να ανησυχείς τον κόσμο, ούτε μου άρεσε που διάβασα αυτό το πράγμα ξαφνικά στο περίπτερο, ενώ δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Αυτό είναι από τα πιο light. Υπάρχουν και άλλα που είναι προσβλητικά όσο δεν πάει ο νους. Αυτά όμως δεν θέλω να τα πω αυτή τη στιγμή.»

Ο γάμος και το παιδί…
«Έχω περάσει από αυτό το κομμάτι και από αυτό το στάδιο και έχω περάσει κι από ένα πολύ πιο εγωιστικό στάδιο, του να μην χάσω λίγο τη βολή μου, να μην χάσω τη ζωή μου και όλο αυτό. Όταν δεν κάνεις σε μικρή ηλικία παιδί, μεγαλώνοντας σου έρχεται και η ευθύνη που έχεις, καταλαβαίνεις δηλαδή πόσο σοβαρό είναι να κάνεις ένα παιδί, ενώ πιο μικρή έχεις άγνοια κινδύνου. Σε πιάνουν και λίγο αυτά τα εγωιστικά, ότι έχω και τις φίλες μου που έχουν κάνει και έχει αλλάξει η ζωή τους, που μετά τελειώνει, δεν έχεις προσωπική ζωή. Έχω ακούσει πολλά τέτοια. Τώρα είμαι σε ένα στάδιο που πιστεύω ότι δεν χάνεται εντελώς η προσωπική ζωή ενός ανθρώπου, κι αυτό θεωρώ ότι ίσα ίσα είναι αρνητικό και για το παιδί να πιστέψεις ότι έχεις τελειώσει και σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος και είσαι μόνο μάνα. Οικογένεια θέλω να κάνω κάποια στιγμή. Δεν είναι το πρώτο πράγμα που προγραμματίζω μόλις ξυπνάω. Γενικά το γάμο δεν τον σκέφτομαι και τόσο πολύ να σου πω την αλήθεια. Περισσότερο σκέφτομαι το παιδί. Παθαίνω κάτι με τη δέσμευση. Αυτά τα ανακάλυψα τα τελευταία χρόνια. Μέχρι πριν από μία 5ετία 6ετία νόμιζα ότι ήμουν πολύ απλή, νόμιζα ότι την θέλω τη δέσμευση. Δεν το είχα καταλάβει.»

Το Κάτω Παρτάλι και οι προτάσεις από τον ΑΝΤ1…
«Δεν έχω υπογράψει για το Κάτω Παρτάλι. Έχω συμφωνήσει. Δεν γίνεται να συνδυάσω το Κάτω Παρτάλι με την παρουσία μου στον ΑΝΤ1. Ο πρώτος μου στόχος είναι το Κάτω Παρτάλι.»

Περισσότερα latest news »