Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω δεχθεί πάρα πολύ άσχημες συμπεριφορές, πέρασα σκληροπυρηνικές εποχές»

Ζέτα Μακρυπούλια

"Στην ψυχολογία μου έκαναν κακό όλα αυτά και άργησα πάρα πολύ να το καταλάβω" εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ποδαρικό στη νέα σεζόν του Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια, τη νύχτα της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε από καρδιάς στις πληγές που της άφησαν όλα τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς αφορούσαν με αρνητικό τρόπο το πρόσωπο της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ειδικότερα, η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε πως «έχω ακούσει πολλά, έχω περάσει σε αυτά τα 32 χρόνια πολλά. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο, χρειάζομαι την βοήθεια σου, μπορώ να το ανοίξω απλώς επειδή έχουν περάσει και πάρα πολύ τα χρόνια πια με θυμάμαι να ζω πολύ έντονη κριτική, για μένα πολλές φορές άδικη. Φυσικά και κατανοώ την εργασία οποιουδήποτε, κατανοώ ότι πρέπει κάτι να γράψεις, κατανοώ ότι πρέπει κάτι να πεις αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μία πλευρά. Επίσης, έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας αλλά, αν κάποιος πει κάτι για τον κλάδο ή τον τρόπο, τότε γίνεστε μια γροθιά και αυτό πραγματικά το θαυμάζω».

«Έχω περάσει πολλές σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών, έχω ζήσει με πάρα πολύ παρακολούθηση κάθε μέρα. Με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί φωτογραφικοί και έχω κάνει αυτό που μου ζήτησε ο Τύπος… να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου. Και τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, ειδικά της προσωπικής μου ζωής, έχω επιλέξει να τη ζω μέσα σε τέσσερις τοίχους. Αυτό όλο έχει κάποιο κόστος αλλά είναι και επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα – ξεχασμένα όλα αυτά».

«Είναι τόση πολύ η πίεση και από παντού που δεν έχεις το περιθώριο να μην σε νοιάζει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα τον τρόπο να προστατεύσω κάπως τον εαυτό μου και κυρίως το μέσα μου. Ναι νόμιζα ότι το διαχειρίζομαι, ναι νόμιζα ότι δεν με αγγίζουν όλα αυτά τα πράγματα και κατά μία έννοια όντως δεν με αγγίζουν γιατί τα πολύ πολύ χοντρά πράγματα που έχουν πει για μένα δεν μπορούν να με αγγίξουν παραπάνω από το αίσθημα της αδικίας».

«Νομίζω ότι προκάλεσε και το γεγονός ότι οι σχέσεις μου ήταν με γνωστά πρόσωπα και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο. Σημασία πάντως σε όλα αυτά δεν έχει τόσο τι νιώθω ή πως θα το αντιμετωπίσω εγώ αλλά πόσο είσαι εσύ αποφασισμένος να επέμβεις και να ασχοληθείς μαζί μου» συμπλήρωσε, επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. «Στην ψυχολογία μου έκαναν κακό όλα αυτά, άργησα πάρα πολύ να το καταλάβω και το κατάλαβα τώρα αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι αρκετά κρίσιμα για μένα. Στις σχέσεις μου όχι τόσο, γιατί είχα τον τρόπο να μπορώ να τις προστατεύσω. Έκαναν πάρα πολύ κακό στην ψυχολογία μου. Δεν καταλαβαίνω, έχω δεχθεί πάρα πολύ άσχημες συμπεριφορές».