Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω ακούσει πολύ χοντρές φήμες για μένα»

«Συνήθως οι φήμες που διαδίδονται είναι...»

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό GLOW και «άνοιξε τα χαρτιά της» στον Οδυσσέα Μητσόπουλο αναφερόμενη μεταξύ άλλων στα χρήματα και τον ρόλο που παίζουν στη ζωή της, αλλά και στις φήμες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν συνοδεύσει το όνομα της.

Για τα χρήματα:«Καλώς ή κακώς είναι απαραίτητα στη ζωή μας, γιατί αλλιώς θα πληρώναμε με ντομάτες κι όχι με χρήματα! Η αλήθεια είναι πως δεν τα είχα από την παιδική μου ηλικία, αλλά μετά από σκληρή δουλειά κατάφερα ν’ αποκτήσω τα δικά μου λεφτά. Έχω ωστόσο μια προβληματική σχέση μαζί τους. Δεν μπορώ να τα ελέγξω, νομίζω ότι τα σπαταλάω και δεν έχω την ικανότητα να κάνω ένα σωστό προγραμματισμό. Θυμάμαι πως με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα στα 13 μου πλήρωνα τα φροντιστήριά μου. Μιλάμε για την εποχή του Ciao Ant1»

«Παλιά όντως μ’ επηρέαζαν πολύ, αλλά πια έχω κάνει τόση προσωπική δουλειά μέσα μου που δεν αφήνω τίποτα να με αγγίξει. Έχω μάθει καλύτερα τους ανθρώπους και δε με απασχολεί πια το τι γράφεται κι ακούγεται για μένα. Μέσα στα 23 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο έμαθα πώς να τα διαχειρίζομαι όλα αυτά. Από ένα σημείο και μετά μαθαίνεις να ζεις με τις φήμες που συνοδεύουν τ’ όνομά σου. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει πολύ χοντρές φήμες για μένα.

Και συνήθως οι φήμες που διαδίδονται είναι πολύ πιο άσχημες και ψεύτικες από τα κείμενα που έχει κάποιος τα κότσια να γράψει για σένα. Τι να κάνω; Με ποιον να τα βάλω; Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι και τι είμαι. Επίσης, ο κόσμος, που μπορεί να παρακολουθεί αυτές τις φήμες, από ένστικτο ξέρει πού σταματάει η αλήθεια και πού αρχίζει το παραμύθι. Εμένα με νοιάζει να ζήσω τη δική μου ζωή, όχι τη ζωή που κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσω.»