Ζέτα Δούκα: «Στα 15 μου ξεκίνησα την μάχη με την ανορεξία»

Ζέτα Δούκα

"Η ζωή είναι ένα παιχνίδι που έχει δοκιμασίες και δυσκολίες" τόνισε, μέσα σε όλα, η Ζέτα Δούκα.

Την Ζέτα Δούκα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας με αφορμή τα 15 χρόνια ζωής της Ανάσας, της εταιρείας υποστήριξης ατόμων που πάχουν από διατροφικές διαταραχές. Μέσα σε όλα, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πότε πάλεψε και η ίδια με το εν λόγω θηρίο ενώ ρωτήθηκε και για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω τόσο περήφανη, νιώθω τόσο συγκινημένη γιατί η Ανάσα έγινε 15 χρονών! Στα 15 μου, λοιπόν, και γω ξεκίνησα την μάχη μου με την ανορεξία. Εϊναι μια μέρα σημαδιακή και μια περίοδος σημαδιακή για την δική μου την ζωή».

«Είναι μια μέρα γιορτής. Είναι μια μέρα χαράς. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι που έχει δοκιμασίες, έχει δυσκολίες αλλά είναι σημαντικό πως το βλέπεις, από ποια σκοπιά το κοιτάς, αν είσαι αισιόδοξος και με πόση φόρα τελικά φροντίζεις να την ζήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Και για σένα και για τους άλλους» πρόσθεσε ακόμα η Ζέτα Δούκα στην κάμερα της ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Όταν, τέλος, ο ρεπόρτερ την ρώτησε για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, η γοητευτική ηθοποιός ήταν σαφής. «Είπαμε, είναι μια μέρα χαράς και γιορτής. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές».