Ζέτα Δούκα: «Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή στη ζωή του παιδιού»

Ζέτα Δούκα

"Με τραυμάτισε, με δυσκόλεψε και το κουβάλησα μαζί μου για χρόνια" εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα.

Την καλή της συνάδελφο, Ζέτα Δούκα φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε από καρδιάς για την παιδική της ηλικία και τον χωρισμό των γονιών της.

Ειδικότερα, η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε πως «εξαρτάται πάντα πως κλείνει αυτός ο κύκλος. Όλα εξαρτώνται από το πως συμπεριφέρεσαι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια νέα πρόκληση. Είτε αυτή η πρόκληση είναι μια συμβίωση είτε είναι μια απο-συμβίωση, ένας χωρισμός. Τα πάντα. Πως αντιμετωπίζεις δηλαδή τις αλλαγές στη ζωή σου. Τις δύσκολες αλλαγές γιατί ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή».

«Στην περίπτωση των γονιών μου δεν ήταν καλή η αλλαγή, δεν το αντιμετώπισαν καλά. Αυτό ήταν και που με τραυμάτισε, με δυσκόλεψε και το κουβάλησα μαζί μου για χρόνια. Προσπάθησα να το κάνω λιγότερο, να μην με πονάει τόσο πολύ».

«Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται και μπορούν να συνεννοηθούν, τότε όλες οι αλλαγές, όσο δύσκολες και να είναι, γίνονται σε ένα καλό πλαίσιο» συμπλήρωσε, επίσης, η Ζέτα Δούκα στο εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με την Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ.