Η Ζέτα Δούκα περνά στην αντεπίθεση κατά του Γιώργου Κιμούλη: «Είμαι μια χαρά»

Ζέτα Δούκα

Οι νέες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη και η τοποθέτηση των δικηγόρων

Η νομική διαμάχη ανάμεσα στη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες. Σήμερα το πρωί η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο Εφετείο Αθηνών μαζί με τον δικηγόρο της, Νίκο Διαλυνά, και την ομάδα του για τη συνέχεια της υπόθεσης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο κύριος Διαλυνάς, η πλευρά της ηθοποιού θα καταθέσει σήμερα υπόμνημα στο πλαίσιο της προανακριτικής εξέτασης για να την παροχή εξηγήσεων εκ μέρους της και δύο εκ των μαρτύρων υπεράσπισης, σε βάρος των οποίων κατέθεσε μήνυση ο Γιώργος Κιμούλης.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πώς βιώνει η ίδια την όλη υπόθεση, η Ζέτα Δούκα δήλωσε: «Μια χαρά είμαι. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό που κάνουμε, άνοιξε έναν λαμπρό δρόμο. Πολλοί ακολούθησαν αυτό το παράδειγμα και βλέπετε τι γίνεται. Πόσοι άνθρωποι, πόσα περιστατικά βγήκαν και μίλησαν για διάφορα αδικήματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό.»

Παράλληλα, απέφυγε ευγενικά να σχολιάσει τη δήλωση του Γιώργου Κιμούλη ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμία συγνώμη από την ηθοποιό.