Ζέτα Δούκα: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να φτάσω 50 χρονών»

Ζέτα Δούκα

"Με ξενίζουν κάποια πράγματα, όπως το γεγονός ότι το δέρμα μου χαλαρώνει" δηλώνει η Ζέτα Δούκα.

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά θα βρεθεί η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ, την προσεχή Κυριακή, απόσπασμα της οποίας και προβλήθηκε την Παρασκευή στο Happy Day του Alpha. Σε αυτό, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον χρόνο και τις αλλαγές που παρατηρεί στην εξωτερική της εμφάνιση

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για πολλά χρόνια στη ζωή μου, που δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να φτάσω 50 χρονών. Όταν είμαστε σε μικρή ηλικία φανταζόμαστε τα 40, τα 50 και πόσο μάλλον τις μεγαλύτερες ηλικίες σαν κάτι εξωπραγματικό. Σαν κάτι δηλαδή που είναι πάρα πολύ μακρινό και πιθανότατα να μην έρθει και ποτέ».

«Το να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά είναι προνόμιο που έχουν όλο και λιγότεροι άνθρωποι πλέον σε αυτόν τον κόσμο».

«Με ξενίζουν κάποια πράγματα σε σχέση με τον χρόνο. Το γεγονός ότι το δέρμα μου χαλαρώνει, για παράδειγμα, αλλά το δέχομαι καλά. Δηλαδή καταλαβαίνω πως μεγαλώνω και δεν μπορώ να δείχνω, ας πούμε, στα 50 όπως ήμουν στα 25 ή στα 35 μου. Είμαι 50 χρονών» συμπληρώνει η Ζέτα Δούκα στη συνέντευξη που έδωσε στην καλή της συνάδελφο, Τζένη Θεωνά και η οποία θα προβληθεί το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής.