Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αποχώρηση Καγιά από το GNTM και η «ιέρεια» Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Χωρίς την Βίκυ στο GNTM στην αρχή ήταν σοκ" παραδέχθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στο πλατό του Breakfast@Star βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί την Δευτέρα προκειμένου να συναντήσει το νέο δίδυμο της πρωινής ζώνης. Η κριτής του GNTM αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας, την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά και την είσοδο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί τόνισε πως «φέτος είναι άλλη μια χρονιά που το GNTM πρωτοτυπεί, δεν κρύβεται και μπαίνει σε μια διαδικασία που θα δείτε θέματα και αποστολές που έχουν να κάνουν με το σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη για το επίπεδο και των παιδιών και των αποστολών».

«Χωρίς την Βίκυ στο GNTM στην αρχή ήταν σοκ, γιατί είναι η Βίκυ. Όταν το μάθαμε δεν μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση γιατί μας το έλεγε πως δεν αντέχει και ήθελε να κάτσει με τα παιδιά της. Οπότε όταν ένας άνθρωπος δεν νιώθει πια αυτό που νιώθουν οι υπόλοιποι που καθόμαστε μέχρι τις 3 το πρωί με 200 άτομα… Πιστεύω πραγματικά ότι το GNTM, εάν βλέπατε το backstage, είναι μια εκπομπή από μόνο του. Περνάμε τέλεια. Πρέπει να περνάς τέλεια και να σου αρέσει αυτό γιατί μετά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις».

«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ιέρεια. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι και πολύ κοντά στην ηλικία των μοντέλων αλλά έχει μια απίστευτη μεταδοτικότητα όταν τους λέει κάτι ή όταν τους δείχνει τι θέλει να κάνουν. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο»