Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Ήταν σοκ, δεν το περίμενε κανείς»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Δεν περίμενε κανείς ότι η Βίκυ θα πει αντίο σε μία εκπομπή σαν το Shopping Star γιατί είναι μια συγκλονιστική εκπομπή" σημείωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Δέσποινα Παναγιωτίδου για την παρουσίαση του First Dates και την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star.

«Με πήραν τηλέφωνο από το κανάλι, μου είπαν να κλείσω ραντεβού, πήγαμε, μου είπαν ότι με σκέφτονται για αυτό στο συγκεκριμένο project. Εγώ χάρηκα γιατί μου αρέσει και βλέπω πολλά project από το εξωτερικό. Πριν την πρεμιέρα είχα αυτήν την σιγουριά ότι είναι ωραίο το project. Απλά περιμένεις πως θα περάσει στον κόσμο και χάρηκα πάρα πολύ γιατί άρεσε» ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Εγώ θέλω να το ξαναδώ το GNTM. Έχει πολύ δυνατό φαν κλαμπ και θα λείψει. Αυτό αφορά την Βίκυ. Εγώ θέλω να ξαναδώ το GNTM με οποιονδήποτε. Θα το έβλεπα όπως και να έχει. Είναι μια προσωπική της απόφαση, της εύχομαι καλή τύχη. Ήταν λίγο σοκ, δεν το περίμενα και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν περίμενε κανείς ότι η Βίκυ θα πει αντίο σε μία εκπομπή σαν το Shopping Star γιατί είναι μια συγκλονιστική εκπομπή. Εάν μου κάνουν εμένα πρόταση, θα πάω και στο δοκιμαστικό» πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.