Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν έχουμε κρύψει ότι δεν έχουμε επικοινωνία, κάποιες σχέσεις τελειώνουν»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Το βρίσκω και λίγο αστείο το ότι το συζητάμε αυτό! Έχουμε πάρει διαφορετικούς δρόμους, δεν το θεωρώ περίεργο" δηλώνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, όπως είδαμε την Παρασκευή στο πρόγραμμα του Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια του First Dates κλήθηκε να δώσει… εξηγήσεις για την πρόσφατη συνάντηση με την πρώην συνεργάτιδα της, Βίκυ Καγιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Βίκυ Καγιά βρεθήκαμε σε ένα event, δεν είναι η πρώτη φορά. Φαντάζομαι δεν θα είναι και η τελευταία. Προς Θεού, δεν ξέρω τι μου λες… Με την Βίκυ δεν έχουμε επικοινωνία αλλά δεν έγινε κάποιο σκηνικό. Δηλαδή ήμασταν σε ένα event πάρα πολύ όμορφο, με κόσμο που ξέρω εκ παιδιόθεν. Δεν διασταυρώθηκαν τα βλέμματα μας».

«Δηλαδή δεν την είδα την Βίκυ, ήμασταν σε εντελώς διαφορετικό τραπέζι. Θα ρωτήσω τον σύζυγο μου, δεν το ξέρω παιδιά! Είμαι αλλού! Δεν το πήρα χαμπάρι! Γιατί όμως να μην τον χαιρετίσει τον άντρα μου; Αυτό είναι το θέμα;».

«Όχι, ότι χαιρέτησε τον άνδρα του και δεν χαιρέτησε εσένα» απάντησε τότε η ρεπόρτερ της εκπομπής με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να επιμένει πως «δεν το είδα παιδιά αυτό, δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν ξέρω τι μου λέτε. Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σας, πραγματικά μπορεί αν ήμουν εγώ αλλού. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο event με πάρα πολύ κόσμο».

«Με την Βίκυ δεν έχουμε κρύψει ότι δεν έχουμε επικοινωνία και νομίζω ότι είναι πολύ φυσιολογικό. Κάποιες σχέσεις τελειώνουν, προχωράμε και δεν το καταλαβαίνω τώρα αυτό. Δηλαδή το βρίσκω και λίγο αστείο το ότι το συζητάμε αυτό… Έχουμε πάρει διαφορετικούς δρόμους, δεν το θεωρώ περίεργο».