Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Με το ζόρι να αλλάξω εγώ; Όχι, πάρε εσύ άλλο φρούτο" είπε με σαφήνεια η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη στο STAR. Μέσα σε όλα, η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη αναφέρθηκε με καμάρι στην… ξινίλα της εξηγώντας πως έχει περάσει και από το στάδιο που δεν την αποδέχονταν έτσι όπως ήταν.

Ειδικότερα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια αγάπη, ρε παιδί μου και δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου. Γιατί να την ντραπώ την ξινίλα μου; Δικιά μου είναι! Δηλαδή άμα δεν θέλεις λεμονάδα πήγαινε και βρες μια πορτοκαλιά, θα κάτσουμε να τσακωθούμε; Δηλαδή με το ζόρι να αλλάξω εγώ; Όχι, πάρε εσύ άλλο φρούτο. Μα δεν γίνεται, μην τρελαθούμε. Μετά από ένα σημείο στη ζωή σου, γιατί έχω περάσει και το στάδιο που με ενοχλούσε η αντιμετώπιση και το ότι δεν με αποδέχονταν έτσι όπως είμαι, λες «ρε φίλε». Το θέμα δεν είναι να προσπαθείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, εσένα σαν καθρέφτη. Το θέμα είναι να δεις πως εσύ μπορείς να κάτσεις μαζί με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο».

«Έχω έναν σύντροφο 16 χρόνια και φίλες πάνω από 20 χρόνια. Τον μικρό μου κόσμο τον έχω εξασφαλισμένο. Η βάση μου υπάρχει. Δεν είναι ότι ξαφνικά θέλω να δημιουργήσω ένα εκατομμύριο φίλους. Τους έχω».

«Η δημοσιότητα δεν άλλαξε τη σχέση με τον σύντροφό μου, ούτε με τους φίλους μου, ούτε τίποτα. Αυτό που άλλαξε είναι αυτά τα πεσίματα που μου έκαναν στην αρχή με τις κάμερες, εκεί τρόμαζα λίγο στην αρχή, τώρα είμαι κουλ» συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.