Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν πρόκειται ποτέ να με βάλετε να πω κάτι εναντίον της Βίκυς Καγιά»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Δεν έχω τίποτα εγώ εναντίον της Βίκυς», λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριέττη έδωσε συνέντευξη η Ζενεβιέβ Μαζαρί που μίλησε για τον ρόλο της «προξενήτρας», το πρώτο ραντεβού με τον άνδρα της σε ταβέρνα, τα νούμερα τηλεθέασης και το unfollow της Βίκυς Καγιά.

«Είμαι η προξενήτρα του σόου. Στην προσωπική μου ζωή έχω δημιουργήσει πάρα πολλά ζευγάρια, τα οποία τα έχω παντρέψει κιόλας. Δεν μου έχουν κάνει προξενιό αλλά έχω ερωτευτεί ξάδελφο φίλης μου», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στην συνέχεια η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τον άντρα της: «Εγώ το έχω υπογράψει το άλλο μου μισό, τον βρήκα στο εργασιακό μου χώρο, το πρώτο διάστημα κρυβόμασταν, αλλά μας είχαν πάρει χαμπάρι όλοι. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε μια ταβέρνα που θεωρούσαμε ότι δεν πηγαίνει ο κόσμος που ξέραμε, που εννοείται ότι πηγαίνει και μας είχαν δει.

Μου άρεσε, πήγα του μίλησα και το βράδυ όταν τελειώσαμε από τη δουλειά με πήγε σπίτι μου. Είναι ο πιο ωραίος άντρας και είναι δικός μου. Πολλές φορές τον έχουν φλερτάρει μπροστά μου. Στις αρχές της σχέσης αντιδρούσα πολύ λάθος με διεκδίκηση. Τώρα τον διεκδικώ πολύ πιο γλυκά, έχω σταματήσει να ψάχνω το τηλέφωνο του».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε επίσης: «Το First daτes είναι κοντά σε εμένα που μπορώ να πειραματιστώ και να εξελιχθώ. Το My style rocks το έχω κάνει, δεν είναι κάτι που μου δημιουργεί challenge. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, από τις μεγαλύτερες ιστορίες στην ελληνική μόδα. Αν ήθελε να ήταν στο παιχνίδι θα ήταν».

Σχετικά με το unfollow της Βίκυς Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε: «Δημοσιογράφος μου είπε για το unfollow, σοκαρίστηκα! Δεν με πειράζει καθόλου αν δεν με ακολουθεί στο instagram η Βίκυ. Μιλήσαμε στην κοπή της πίτας, δεν την ρώτησα γιατί με έκανε unfollow. Δεν έχω τίποτα εγώ εναντίον της Βίκυς και δεν πρόκειται να με βάλετε ποτέ να πω κάτι εναντίον της».

Κλείνοντας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Θα ήθελα να ξέρω πραγματικά τα νούμερα του GNTM. Η κόρη μου βλέπει μέσα από το λάπτοπ, δεν ξέρω πόσο είναι αυτό το ποσοστό ατόμων που δεν το βλέπουν από την τηλεόραση. Δεν θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή live, θέλω άλλα 5 χρόνια, για να πω ότι έχω καταφέρει να νιώσω άνετη. Ο Γιώργος Καράβας σαν άνθρωπος και σαν άνδρας θα μου άρεσε σε οποιαδήποτε ζώνη, θα τον έβλεπα παντού».