Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Αυτό θα συνέβαινε με οποιοδήποτε άτομο κι αν έπαιρνε τη θέση της Βίκυς Καγιά»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που θα κάνει η Ηλιάνα το “Shopping Star”. Μιλήσαμε με την Ηλιάνα και της έδωσα συγχαρητήρια" είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Barbie” και παραχώρησε δηλώσεις στο Καλοκαίρι Yes και στην Κωνσταντίνα Μαύρου. Πώς της φάνηκε η επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την παρουσίαση του Shopping Star;

Έμαθα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star. Συγχαρητήρια το κορίτσι, έσκισε. Περιμένω πώς και πώς να δω το πρώτο επεισόδιο του Shopping Star. Είχατε ακούσει και το δικό μου όνομα για το πρότζεκτ αυτό αλλά εγώ ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή και κάθε φορά που με ρωτάγατε, σας έλεγα, “First Dates forever” και ότι δε μου έχει πει κανείς τίποτα για το “Shopping Star”» ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Το “Shopping Star” είναι μια εκπομπή που την έκανε η Βίκυ Καγιά για επτά χρόνια, επομένως είναι πολύ λογικό να περιμένουν να δουν την καινούργια εκδοχή της εκπομπής. Αυτό θα συνέβαινε με οποιοδήποτε άτομο κι αν έπαιρνε τη θέση της Βίκυς Καγιά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τι θα κάνει αυτός ο καινούργιος άνθρωπος και να περιμένουμε με χαρά. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που θα κάνει η Ηλιάνα το “Shopping Star”. Μιλήσαμε με την Ηλιάνα και της έδωσα συγχαρητήρια» συνέχισε για την σύγκριση που υπάρχει ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.