Ζενεβιέβ: Η αντίδρασή της όταν έμαθε για τον χωρισμό Μαυρίδη – Καθάργια

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Η Βίκυ Καγιά γύρισε και είπε ότι δεν την παίρνω τηλέφωνο. It's ok. Το 'χουμε λήξει", δηλώνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επικείμενη πρεμιέρα του First Dates στο Star, την πορεία του My Style Rocks αλλά και την πιθανή επιστροφή του GNTM.

«Στο First Dates πηγαίνεις εσύ και λες πώς τον θες τον σύντροφό σου, πηγαίνω κι εγώ και λέω πώς τον θέλω τον σύντροφό μου και η παραγωγή μας βρίσκει έναν άνθρωπο. Έρχεσαι, συναντιόμαστε και μοιραζόμαστε ένα δείπνο», ανέφερε η Ζενεβιέβ για το νέο reality show που θα παρουσιάσει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε και γκέι ζευγάρια μεταξύ των παικτών.

Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, τονίζει: «Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι. Η Βίκυ γύρισε και είπε ότι δεν την παίρνω τηλέφωνο. It’s ok. Έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ, το ‘χουμε λήξει. Εννοείται ότι θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της, εάν με ενδιέφερε το concept», ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν της έγινε ποτέ πρόταση για το Shopping Star.

Σε ερώτηση για τα χαμηλά νούμερα του My Style Rocks, σε σύγκριση με τους προηγούμενους κύκλους, η Ζενεβιέβ σχολιάζει: «Είχα πάει στο δοκιμαστικό, τους άρεσα και μου άρεσαν. Νομίζω ότι (η κακή του πορεία) έχει να κάνει με τη μόδα γενικότερα. Αν θα άλλαζα κάτι, θα ήταν τα κορίτσια να είναι εκεί πιο πολύ για τη μόδα και όχι τόσο για το κουτσομπολιό».

Τέλος, όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος της αναφέρει τον χωρισμό ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθαργιά, η Ζενεβιέβ απαντά έκπληκτη: «Χώρισαν; Α δεν το ήξερα Τι κρίμα… Δεν πειράζει. Είναι πανέμορφοι άνθρωποι και οι δύο. Τους εύχομαι τα καλύτερα».