Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχασα τα μαλλιά μου πριν τον COVID»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Αν δεν το είχα δει να ξυπνάω και να βρίσκω στο μαξιλάρι μου μια ολόκληρη τούφα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε", εξομολογείται η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η οντισιόν της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM, πριν από μερικές εβδομάδες, είχε σταθεί αφορμή για να προχωρήσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε μία προσωπική εξομολόγηση.

Η Εμμανουέλα δεν είχε καταφέρει να πείσει τους κριτές να την περάσουν στο Bootcamp και πριν τους αποχαιρετήσει ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας ότι πριν από κάποια χρόνια έπασχε από νευρική ανορεξία και είχε χάσει τα μαλλιά της. Αυτός ήταν και ο λόγος που ταράχτηκε με την ερώτηση αν θα τα έκοβε στο GNTM. H Ζενεβιέβ Μαζαρί αποφάσισε να της δώσει την wild card της και να τη βάλει στο Bootcamp και αποκάλυψε με τη σειρά της ότι έπειτα από ένα χειρουργείο που έκανε, έχασε κι εκείνη τα μαλλιά της.

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast @ Star, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτει σήμερα: «Επειδή το έχω βιώσει, δηλαδή τώρα λίγο πριν τον COVID τα έχασα τα μαλλιά μου από το χειρουργείο. Όταν αυτό είναι κάτι που σου συμβαίνει από θέμα ασθένειας και βίαια, είναι θέμα. Οπότε δεν ήθελα να φύγει αυτό το παιδί ενώ έχει περάσει κάτι τέτοιο κι εγώ να μην της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία».

«Αν δεν το είχα δει να ξυπνάω και να βρίσκω στο μαξιλάρι μου μια ολόκληρη τούφα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε», σημείωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.