Ζενεβιέβ: «Αυτά ξέρω πώς γράφονται και καλά κάνουν αλλά δεν έγινε ποτέ»

Ζενεβιέβ

Όσα αποκαλύπτει η Ζενεβιέβ για το First Dates και τον δεύτερο κύκλο του Asia Express.

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησε η κάμερα του «Γεια Σου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης. Η art director και παρουσιάστρια μίλησε για την επικείμενη πρεμιέρα του First Dates στο Star, τον ενδεχόμενο δεύτερο κύκλο του Asia Express, ενώ δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν πληροφορήθηκε ότι η Βίκυ Καγιά δεν την ακολουθεί στο Instagram.

«Οι προετοιμασίες για το First Dates πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Μακάρι να βγούμε άνοιξη. Ελπίζουμε φέτος να πάνε όλα καλά και να φτιάξουμε μία εκπομπή που ο κόσμος θα τη βλέπει και θα περνάει ήρεμα», αναφέρει η Ζενεβιέβ.

«Δεν ξέρω για τον προγραμματισμό, ούτε με φοβίζει που δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Είμαι ο εαυτός μου όπως πάντα», τονίζει, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα.

«Δεν έγινε ποτέ συζήτηση για το Shopping Star. Αυτά ξέρω πώς γράφονται και καλά κάνουν αλλά δεν έγινε ποτέ. Εμένα από το Star μου πρότειναν το First Dates, όχι το GNTM. Μακάρι να γίνει και δεύτερος κύκλος του Asia Express», παραδέχεται η Ζενεβιέβ.

Όταν ρωτήθηκε για τη Βίκυ Καγιά και το γεγονός ότι δεν την ακολουθεί στο Instagram, η Ζενεβιέβ απαντά με χιούμορ: «Δεν το ήξερα. Εσύ πώς το βλέπεις αυτό; Είναι όλοι ελεύθεροι να με ακολουθούν ή όχι εκτός από τον άντρα μου».

«Είχα κάνει δοκιμαστικό για το My Style Rocks αλλά είχα ενημερώσει ότι προηγείται το Star. Η επιτροπή και η παρουσιάστρια είναι μια χαρά, τα κορίτσια έχουν ένα θέμα», σχολιάζει κλείνοντας για το reality μόδας του ΣΚΑΪ.