Ζαφείρης Μελάς: «Τον ίδιο κόσμο που βλέπεις σε μένα, βλέπεις στην Πάολα και στη Βίσση»

Ζαφείρης Μελάς

«Έχει αλλάξει ο κόσμος και η διασκέδαση, δεν υπάρχει η παλιά μαγκιά», είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

Συνέντευξη στο Πρωινό και τον Νίκο Σεϊδαρίδη παραχώρησε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το λαϊκό τραγούδι.

«Δεν θα έλεγα πως περνάει κρίση το λαϊκό τραγούδι, βλέπω στα social media παιδάκια να τραγουδάνε λαϊκά. Πάει μπροστά το λαϊκό, είναι η ρίζα μας. Πήγα σε δύο σχήματα, δεν ήταν διασκέδαση αυτό που είδα. Έχει αλλάξει ο κόσμος και η διασκέδαση, δεν υπάρχει η παλιά μαγκιά. Τον ίδιο κόσμο που βλέπεις σε μένα, βλέπεις στην Πάολα και στη Βίσση.

Είναι ακριβή η διασκέδαση στα μπουζούκια. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός τραγουδιστής, αλλά δεν τον θεωρώ λαϊκό. Δεν μπορεί να πει ένα ζεϊμπέκικο που έλεγε ο Καζαντζίδης, ο Διονυσίου. Δεν μπορούν αυτά τα παιδιά να το αποδώσουν, όπως το αποδίδω εγώ», είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

 

Πηγή εικόνας: NDP