Ζαφείρης Μελάς: «O Βασίλης Καρράς μου λείπει σαν άνθρωπος, όχι σαν τραγουδιστής»

Ζαφείρης Μελάς

"Έχω να μιλήσω αρκετό καιρό μαζί του" ομολογεί ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN. Μάλιστα, ο λαϊκός ερμηνευτής προχώρησε σε μια αναφορά στα θλιμμένα απογεύματα που έχει περάσει στη ζωή του αλλά και την περιπέτεια υγείας που περνάει ο καλός του φίλος και συνάδελφος, Βασίλης Καρράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα πάρα πολλά θλιμμένα απογεύματα. Μέχρι και σήμερα ακόμα περνάω θλιμμένα απογεύματα, όχι γιατί είμαι ερωτευμένος με κάποια γυναίκα, αλλά υπάρχουν άλλα σημεία της ζωής που δυστυχώς σε κάνουν να απογοητεύεσαι κάποια στιγμή».

«Δεν έχουμε μιλήσει με τον Βασίλη Καρρά, όχι. Έχω να μιλήσω αρκετό καιρό μαζί του. Όμως έμαθα από έναν κοινό μας φίλο ότι είναι πάρα πολύ καλά. Είναι σε καλή κατάσταση και εύχομαι να τον έχει ο Θεός πάντα καλά γιατί δεν σου κρύβω ότι μας λείπει ο Βασίλης. Μας λείπει ο Βασίλης»

«Εύχομαι από τον Θεό να τον έχει πάντα καλά και να ξαναγυρίσει πάλι κοντά μας, να τον έχουμε πάλι κοντά μας. Εμένα σαν άνθρωπος μού λείπει ο Βασίλης, όχι σαν τραγουδιστής» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ζαφείρης Μελάς στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.