Ζαφείρης Μελάς: «Μπήκε η Ρίτα σουρωμένη στο καμαρίνι, όρμηξε και με χτύπησε»

Ζαφείρης Μελάς

"Μάλλον την πίκρανα την Ρίτα Σακελλαρίου" ομολόγησε ο Ζαφείρης Μελάς.

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε ο Ζαφείρης Μελάς, τη νύχτα του Σαββάτου, με αφορμή τα 50 χρόνια που συμπληρώνει φέτος στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Η Ρούλα Κορομηλά τον καλωσόρισε ενώ θέλησε να μάθει το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία που είχε ο δημοφιλής καλλιτέχνης με την αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μάλλον την πίκρανα την Ρίτα Σακελλαρίου. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη σε κάποιο μαγαζί και μου είπε ο επιχειρηματίας να πάρουμε την Ρίτα Σακελλαρίου. «Ρε συ, καμιά πιο νέα γυναίκα! Αυτή είναι γριά, να πούμε» του λέω γιατί όλοι οι καλλιτέχνες προσπαθούμε να βρούμε κάτι ωραίο δίπλα μας. Της το είπε αυτό ο επιχειρηματίας και ήρθε το βράδυ η Ρίτα σουρωμένη στο μαγαζί. Μπήκε μέσα στο καμαρίνι, όρμηξε και με χτύπησε».

«Εγώ ήμουν 25, 27 χρονών τότε, στα πρώτα μου βήματα, ψαρωμένος. Πάντα σεβόμουν τους μεγαλυτέρους μου, τους καλλιτέχνες. Υπήρχε ένας πολύ μεγάλος σεβασμός, εκείνη την ώρα δεν ξέρω πως μου ήρθε και είπα αυτό το πράγμα για την Ρίτα. Εντάξει, είπα και την αλήθεια όμως έτσι; Ήθελα κάποια νέα κοπέλα, ένα όνομα πιο δροσερό. Την πείραξε αυτό την κυρία Σακελλαρίου και μου όρμηξε. «Ρε συ, Ρίτα, δεν το είπα από κακία» της είπα και την άλλη μέρα μπήκε μέσα στο καμαρίνι και μου ζήτησε συγγνώμη» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ζαφείρης Μελάς στο Σπίτι με το MEGA τη νύχτα του Σαββάτου.