Ζαφείρης Μελάς: «Είμαι θεριό, τα νίκησα όλα και τον κορονοϊό»

Ζαφείρης Μελάς

"Είναι πολύ επικίνδυνος ο κόσμος και μπορείς να μπερδευτείς ανά πάσα στιγμή. Να χαλάσεις την οικογένεια σου και το σπίτι σου" παραδέχθηκε, επίσης, ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς και ο Αντύπας μίλησαν στην κάμερα του Happy Day με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών τους εμφανίσεων. Μέσα σε όλα, ο Ζαφείρης Μελάς αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό καθώς και στη σχέση που έχει με την αμαρτία αλλά και την απιστία.

Πιο συγκεκριμένα, ο λαϊκός τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι θεριό εγώ, δεν μασάω τίποτα. Είμαι θεριό, δόξα τον Θεό είμαι καλά. Και τους κορονοϊούς και αυτά τα νίκησα όλα. Τον πέρασα ανώδυνα. Μόνο οσμή δεν είχα, πυρετούς και τέτοια πράγματα δεν έκανα».

«Προσπαθώ να μην κάνω την παραμικρή αμαρτία. Δεν έχω κάνει αμαρτίες στη ζωή μου. Είναι πολύ επικίνδυνος ο κόσμος και μπορείς να μπερδευτείς ανά πάσα στιγμή. Να χαλάσεις την οικογένεια σου και το σπίτι σου».

«Έτυχε να πάω να απιστήσω αλλά στη διαδρομή μετάνιωσα και γύρισα πίσω» συμπλήρωσε ο Ζαφείρης Μελάς στην πρωινή εκπομπή του Alpha.