Ζαφείρης Μελάς: «Είχα δύσκολη παιδική ηλικία, είναι βάρβαρο να μεγαλώνεις μόνος»

Ζαφείρης Μελάς

«Πουλούσα κουλούρια, έφτιαχνα φύλλο κρούστας», λέει ο Ζαφείρης Μελάς για τις δουλειές που έχει κάνει μικρός.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και για έναν νέο συνάδελφό του που τον είχε σνομπάρει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον Σταμάτη Γονίδη, είναι φίλος και καλός συνεργάτης, τα έχουμε βρει πάρα πολύ καλά. Ντρέπομαι να υπογράψω πάνω σε θαυμάστρια, αυτό το κάνουν οι μεγάλοι σταρ. Να βγούμε μια φωτογραφία, πολύ ευχαρίστως, αλλά παρακάτω δεν έχει. Αρκετοί τραγουδιστές με έχουν σνομπάρει. Κάποτε ένας νέος συνάδελφος μού είπε “πως σε λένε εσένα είπαμε;”. Μου κακοφάνηκε, αλλά το άφησα να περάσει», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς είπε στη συνέχεια: «Ο Θεός μόνο με αδίκησε όταν ήμουν πιτσιρίκος, μου πήρε νωρίς τους γονείς μου, αλλά μετά όλα ήρθαν εύκολα. Η παιδική μου ηλικία ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν πολύ βάρβαρο να μεγαλώσω μόνος, έμεινα ορφανός 11 ετών και δεν ήθελα να γίνω βάρος στις αδερφές μου. Πούλαγα κουλούρια, έφτιαχνα φύλλο κρούστας, αλλά είχα μέσα μου το τραγούδι».