Ζαφείρης Μελάς: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Light και o Snik, ας προσέχουν λίγο γιατί το παραξύλωσαν»

Ζαφείρης Μελάς

"Καλλιτέχνες είναι, δεν είναι αλήτες. Ας προσέξουν λίγο με αυτά τα χυδαία πράγματα που λένε στα τραγούδια τους", σχολιάζει ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα έκανε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής ρωτήθηκε για τον πρόσφατο θάνατο του Βασίλη Καρρά, την εικόνα που παρουσιάζει η σύγχρονη ελληνική μουσική, το λαϊκό τραγούδι αλλά και την τραπ, που έχει «κερδίσει» τη νεολαία.

«Δεν γράφονται πια ωραία λαϊκά τραγούδια, όπως αυτά που ξεκινήσαμε εμείς κάποτε. Υπάρχουν ωστόσο καλοί λαϊκοί τραγουδιστές στην Ελλάδα, όπως ο Αργυρός και ο Βέρτης. Μου αρέσουν πολύ και τους ακούω», ανέφερε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

«Δεν γνωρίζω δυστυχώς τον Light και τον Snik. Να ‘ναι καλά τα παιδιά, κάνουν κάτι που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε. Θα ‘θελα όμως να πω ένα πράγμα: ας προσέχουν λίγο παραπάνω, το παραξύλωσαν με αυτά τα χυδαία πράγματα που λένε στα τραγούδια τους», σχολιάζει στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Καλλιτέχνες είναι, δεν είναι αλήτες. Ας προσέξουν λίγο παραπάνω, δεν τρέχει τίποτα», τονίζει ο Ζαφείρης Μελάς για τους τράπερς.

«Ήταν μεγάλο πλήγμα για εμάς τους φίλους του, ήταν συνταρακτικό. Εγώ ήξερα ότι ο Βασίλης είχε πρόβλημα αλλά δεν τον ενοχλούσα. Τον είχα πάρει τηλέφωνο πριν 2 μήνες, ήταν καλά ακόμα, μου είχε πει ότι είναι εντάξει», απαντά ο Ζαφείρης Μελάς σε ερώτηση για τον πρόσφατο θάνατο του Βασίλη Καρρά.