Υρώ Μανέ: «Τα κανάλια πηγαίνουν πάντα με την πεπατημένη, «αυτό είναι το τυχερό μας» είπαν όλοι»

Υρώ Μανέ

"Ό,τι υπάρχει εποχής, ό,τι υπάρχει δράμα, ό,τι υπάρχει βάρος στην ψυχή και κλάμα ατελεύτητο θα πάμε και θα το βάλουμε στις οθόνες..."

Την Υρώ Μανέ υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη μας ηθοποιός μίλησε για την εικόνα της σημερινής ελληνικής τηλεόρασης αλλά και την απουσία πλήθος κωμικών σειρών από αυτήν.

Ειδικότερα, η Υρώ Μανέ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου φαίνεται λίγο παράξενο που έχουν περιοριστεί οι κωμωδίες στην τηλεόραση, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που ζούμε κοινωνικά, πολιτικά, από όλες τις συνθήκες και ο κόσμος την έχει ανάγκη. Ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει και μου κάνει εντύπωση γιατί το λέει και ο κόσμος, το ζητάει. «Γιατί δεν βλέπουμε κωμωδίες;» μου λένε οι άνθρωποι και στο θέατρο μού το μετέφεραν αυτά».

«Νομίζω ότι τα κανάλια πηγαίνουν πάντα με την πεπατημένη. Είδαν ότι έκαναν επιτυχία κάποιες δραματικές σειρές και είπαν όλοι: αυτό είναι το τυχερό μας! Εδώ θα πάμε. Ό,τι υπάρχει εποχής, ό,τι υπάρχει δράμα, ό,τι υπάρχει βάρος στην ψυχή και κλάμα ατελεύτητο θα πάμε και θα το βάλουμε στις οθόνες».

«Νομίζω όμως ότι, επειδή τα Σύνορα και κάποιες άλλες κωμικές σειρές είχαν μια αναλαμπή γέλωτος στην ελληνική τηλεόραση και ο κόσμος με έναν τρόπο τις αγκάλιασε, τώρα θα δούμε ότι τον χειμώνα θα παίξουν και κάποιες κωμωδίες» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Υρώ Μανέ στη νέα της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.