Υρώ Μανέ: «Τα Εγκλήματα είναι ιστορική σειρά για την ελληνική τηλεόραση»

Υρώ Μανέ

«Δεν υπήρξα ποτέ ωραία και μοιραία, οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία ότι πρέπει να φαίνομαι ωραία μέσα από τους ρόλους μου», είπε η Υρώ Μανέ.

Η Υρώ Μανέ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της γιαγιάς Γιαννούλας στα Σύνορα, τα Εγκλήματα, αλλά και την τηλεόραση γενικότερα.

«Αγάπησα πολύ τον ρόλο της γιαγιάς Γιαννούλας στα Σύνορα. Αν και χρειάζεται ώρα για τη μεταμφίεσή μου, μού αρέσει που δεν κάνω τίποτα να τονώσω τη φιλαρέσκειά μου. Δεν υπήρξα ποτέ ωραία και μοιραία, οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία ότι πρέπει να φαίνομαι ωραία μέσα από τους ρόλους μου. Τα σενάρια επαναλαμβάνονται γιατί ο ανταγωνισμός αναγκάζει τα κανάλια να κυνηγήσουν κάτι αντίστοιχο. Για αυτό και βλέπουμε παρόμοιες σειρές», είπε αρχικά η Υρώ Μανέ.

Η Υρώ Μανέ είπε στη συνέχεια: «Από τις δουλειές που έκανα προεξέχουν τα Εγκλήματα, γιατί είναι μια ιστορική σειρά για την ελληνική τηλεόραση. Δεν είπα ποτέ “όχι πάλι θεέ μου” όταν βλέπω τα Εγκλήματα σε επανάληψη, θα ήταν αγνωμοσύνη. Η τηλεόραση είναι πιο κουτσομπόλα από τη ζωή, αλλά όχι όλες οι εκπομπές, μην τα ισοπεδώνουμε».