«Υπήρχαν τραγουδιστές που ήθελαν να με “υποσκελίσουν” και να με ξεπεράσουν, να πάνε στην ταμπέλα πριν από μένα!»

Γιώργος Γερολυμάτος

"Πρέπει να σέβεται ο καθένας την ιστορία του άλλου!"

Για τα προσωπικά του, για την απόφαση του να παντρευτεί, αλλά και για την φωτογράφηση που είχε κάνει στο Playboy, μίλησε ο Γιώργος Γερολυμάτος, στο Πρωινό.

«Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να μην τραγουδάω σε μπουζούκια γιατί δε θέλω να ξενυχτάω, γιατί θέλω να έχω μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Με κούρασαν τα λουλούδια. Έχω πληρωθεί πολύ καλά στη ζωή μου, υπήρξαν μισθοί και 2 εκατομμύρια τη βραδιά. Κοντρίτσες υπήρχαν αλλά τις ξεπερνούσα με τον ωραίο μου τρόπο και την ευγένεια μου. Υπήρχαν τραγουδιστές που ήθελαν να με “υποσκελίσουν” και να με ξεπεράσουν, να πάνε στην ταμπέλα πριν από μένα! Δεν το δέχτηκα ποτέ εγώ, πρέπει να σέβεται ο καθένας την ιστορία του άλλου, δε θα εμένα σε ένα μαγαζί που δεν αποδεχόταν την ιστορία μου. Αυτά που έχω ζήσει εγώ τα έχουν ζήσει οι περισσότεροι τραγουδιστές, μας την έπεφταν οι θαυμάστριες, είναι φυσιολογικό.

Ήμουν ο πρώτος άντρα που έκανα φωτογράφηση στο Playboy, πήρα αρκετά χρήματα, αλλά δεν ήταν ο λόγος τα χρήματα. Μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μακριά απ’ την πίστα, δε θέλω να πεθάνω στην πίστα. Καλύτερα ο κόσμος να με θυμάται όμορφο και καλό, παρά να με λυπούνται και να με βλέπουν γέρο να τραγουδάω. Δε θέλω να πω τίποτα για άλλους συναδέλφους, λέω τι θα έκανα εγώ για να μην παρεξηγηθώ. Η κόρη μου είναι 11 χρόνων, ζω πράγματα που δεν έζησα με το γιο μου γιατί τότε είχε ξεκινήσει η καριέρα μου. Ο πρώτος μου γάμος ήταν στα 19,5, είχε μείνει έγκυος η γυναίκα μου και θεώρησα έντιμο και αντρικό να την παντρευτώ. Οι γονείς μου ήξεραν ότι αυτοί οι γάμοι δεν κρατάνε, στην αρχή αντιδράσανε όταν το έμαθαν γιατί παντρεύτηκα κρυφά. Είμαστε 18 χρόνια με τη γυναίκα μου μαζί, την έχω ταλαιπωρήσει, αλλά κατάλαβα ότι ήταν η γυναίκα που έπρεπε να παντρευτώ. Μου φέρθηκε πολύ ωραία, εγώ δεν ήμουν ποτέ με μια σχέση, αλλά πλέον είμαι ώριμος, έχω ζήσει πολύ όμορφα και έντονα στη ζωή μου.»

Δείτε όσα δήλωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος…  

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!