«Υπάρχουν προσωπικότητες που παίζουν στο Survivor για τις οποίες θα βάλω ένα τεράστιο ερωτηματικό»

Survivor

«Θεωρώ ότι έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Έπρεπε να αφήσουν το Survivor να...»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με αφορμή την τηλεοπτική του εμφάνιση στο Daddy Cool που θα προβληθεί την Μεγάλη Τρίτη μίλησε στο 7 Μέρες TV και στην Εύη Βαλή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Survivor, τόσο ως προς το περιεχόμενο του, όσο και ως προς το κομμάτι που αφορά στην τηλεθέαση.

Είναι όμως και μια εποχή που βλέπουμε ριάλιτι όπως το Survivor να έχουν ανέβει πολύ και να έχουν καπελώσει αρκετές από τις σειρές που παίζονται. Εσείς πως το βλέπετε όλο αυτό;
[dfp_ads id=236982]

Πιστεύω πως όλα είναι αντανάκλαση της ζωής μας. Ο κόσμος το βλέπει, επομένως ή θα πρέπει να αποποιηθείς τον κόσμο μας και να πεις ότι ο κόσμος είναι… ή θα πρέπει να αποποιηθείς το Survivor. Εγώ δεν το έχω δει, όμως δεν θεωρώ ότι είναι προσβλητικό. Μια φορά που το είδα, συναγωνιζόντουσαν. Υπάρχουν βέβαια, διάφορες λογικές σεξιστικές, οι οποίες θέλουν προσοχή ως προς το πως επικοινωνούνται. Υπάρχουν προσωπικότητες που παίζουν για τις οποίες θα βάλω ένα τεράστιο ερωτηματικό. Υπάρχουν και συμπαθείς άνθρωποι… Υπάρχουν όλα. Έτσι, όμως είναι η ζωή μας.

Τώρα, επειδή είμαστε λαός με ανταγωνιστικότητα και όχι συναγωνιστικότητα και ειδικά τα κανάλια είναι απολύτως ανταγωνιστικά, θεωρώ ότι έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Έπρεπε να αφήσουν το Survivor να παίζει μόνο του. Και επειδή είμαι χρόνια στην τηλεόραση και μπορώ να γνωρίζω τα πράγματα από τα μέσα, ξέρω τι σημαίνει τηλεθέαση, άσχετα αν τη συμμεριζόμαστε ή όχι, γιατί όλα αυτά είναι πλασματικά, ποιος έχει τα μηχανάκια, πως τα έχει και γιατί… Υπάρχουν πολλά τεχνικά θέματα, δεν υπάρχουν άνθρωποι που διοικούν. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι βολεμένοι πίσω από διοικήσεις και αρχές. Οι επιχειρηματίες είναι στον κόσμο τους… Κρατήστε αυτό. Αντανάκλαση της ζωής μας είναι όλο αυτό που βιώνουμε.