«Υπάρχει έντονο παρασκήνιο με τον Αντώνη Κανάκη… Τον έχουν πάρει ήδη τηλέφωνο από…»

Φαίη Σκορδά

"Υπάρχει μια πληροφορία ότι ο ΑΝΤ1 είχε λίγο πιεστεί διότι υπήρχαν..."

Ο Αντώνης Κανάκης έφυγε από τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια και το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα βαρύ. Όπως ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό: «Υπάρχει μια πληροφορία ότι ο ΑΝΤ1 είχε λίγο πιεστεί διότι υπήρχαν, όπως λέγεται, κάποιες αντιδράσεις από την πλευρά του Αντώνη Κανάκη για επιλογές προσώπων, που ήταν επιλογές του καναλιού,κι επίσης ότι περίμεναν από εκείνον κάποιες προτάσεις εφόσον τον είχαν χρήσει υπεύθυνο αυτής της ζώνης».

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να σημειώσει τα εξής: «Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με την καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζ;ώνης, από τότε έγιναν πολλές αλλαγές μέσα στον σταθμό. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πάρα πολλά ρεπορτάζ τότε. Όταν σταματά μια συνεργασία, αυτό από μόνο του είναι άβολο. Πάντα υπάρχει ένα παρασκήνιο, στη συγκεκριμένη περίπτωση πολύ έντονο παρασκήνιο».

Η αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το επαγγελματικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη ήταν πως: «Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, το επόμενο βήμα ετοιμάζεται, τον έχουν πάρει ήδη τηλέφωνο. Πάνω από δύο άνθρωποι μου έχουν πει ότι τον έχουν προσεγγίσει».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…