YFSF – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Ίαν Στρατής!

YFSF

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη - Δείτε όλες τις εμφανίσεις των φιναλίστ!

Το ημερολόγιο έγραφε 27 Ιανουαρίου 2019, όταν ο πέμπτος κύκλος του YFSF έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σήμερα, λοιπόν, 3.5 μήνες μετά, η αυλαία για το show μεταμφιέσεων έπεσε με τον τελικό και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Καθηλωτικός ο Αργύρης Αγγέλου! Άφωνοι όλοι στο πλατό…

Οι τέσσερις μοναδικοί φιναλίστ, Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής πάλεψαν σκληρά για να κατακτήσουν την πρώτη θέση αφού πρώτα όμως, μεταμορφώθηκαν και ανέβηκαν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, όπου μας χαρίσουν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές.

Συγκινημένη η Κατερίνα Στικούδη στη σκηνή! Η εξαιρετική της εμφάνιση…

Φυσικά, από τον Μεγάλο Τελικό δεν έλειψαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που μας κράτησαν συντροφιά από το πρώτο σόου μέχρι και τον ημιτελικό, καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης.

Εντυπωσίασε ο Ίαν Στρατής με την εμφάνισή του!

Σε ρόλο – έκπληξη είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε τη Μαρία Μπεκατώρου, ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε μεγάλες του επιτυχίες, ενώ τέλος απονεμήθηκαν και τα πολυαναμενόμενα βραβεία από μοναδικούς καλεσμένους.

Εξαιρετική η Μελίνα Μακρή ως Whitney Houston!

H Μαρία Μπεκατώρου κάλεσε δίπλα της τους τέσσερις φιναλίστ, προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως ο Αργύρης Αγγέλου τερμάτισε στην 4η θέση, ενώ η Μελίνα Μακρή στην 3η.

Η αγωνία, στη συνέχεια, κορυφώθηκε, με τη γνωστή παρουσιάστρια να έχει μαζί της την Κατερίνα Στικούδη και τον Ίαν Στρατή. Ένας από τους δύο θα κατακτούσε τη μεγάλη τελική νίκη στο Your Face Sounds Familiar.

Μεγάλος νικητής του YFSF αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής!

Δείτε τις εμφανίσεις των τεσσάρων φιναλίστ…

Κατερίνα Στικούδη

Ίαν Στρατής

Μελίνα Μακρή

Αργύρης Αγγέλου

Δείτε εδώ περισσότερα για το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1!