YFSF: Νικήτρια του 8ου live η Ελευθερία Ελευθερίου

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 8ο live του YFSF. Όλες οι μεταμφιέσεις των παικτών!

Λίγα λεπτά μετά τη μία η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε το όνομα της νικήτριας της βραδιάς, Ελευθερίας Ελευθερίου ή οποία πήρε δώδεκα βαθμούς από το κοινό και ισοβάθμισε με 23 πόντους με τον Παντελή Καναράκη. Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνεται υπόψη η ψηφοφορία του κοινού κι έτσι η Ελευθερία Ελευθερίου έλαβε το βραβείο του YFSF ως Loreen. 

Δείτε όσα έγιναν στο 8ο Live του show των μεταμφιέσεων.

00:59 Ο χορός της Μαρίας αλλάζει προς στιγμήν και οι διαγωνιζόμενοι ξεσαλώνουν… Το γνωστό χιτ επαναφέρει την τάξη και τον Σάκη με τη Ρουσλάνα στη θέση τους.

Οι πόντοι των παικτών μετά τη βαθμολογία των κριτών και τα 5αρια των διαγωνιζομένων…

Η βαθμολογία μετά τα 5αρια των παικτών…

Οι κριτές δίνουν τις βαθμολογίες τους…



00:18
Η Ελευθερία Ελευθερίου κάνει κι εκείνη το εκτός συναγωνισμού πέρασμα της από την Eurovision βραδιά με το Afrodisiac, την ελληνική συμμετοχή του 2012 στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

//www.youtube.com/embed/WPFizUfkNE4

00:08 Η Σοφία Βόσσου συγκλονίζει την κριτική επιτροπή με το Molitva ως Marija Šerifović. Ο Αλέξανδρος Ρήγας θεωρεί ότι είναι η καλύτερη φωνητικά ερμηνεία που έχουν ακούσει στο show και η Κατερίνα Γκαγκάκη του το χαρίζει μιας και έχει τα γενέθλια του.

//www.youtube.com/embed/tSn4g3yME3w


23:50
Η κριτική επιτροπή δεν έχει λόγια για την εμφάνιση του Παντελή Καναράκη ως Μαρινέλλα, μόνο χειροκρότημα…
//www.youtube.com/embed/VJnngPby5yY


23:35
Η Βανέσσα Αδαμοπούλου χορεύει  και τραγουδά Dum Tek Tek αλά Hadise, ωστόσο οι κριτές βρίσκουν πως δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια εξ Ανατολής.
//www.youtube.com/embed/sYX4eBaTB2M 
Οι εκπλήξεις της βραδιάς συνεχίζονται και ο Γιάννης Σαββιδάκης ερμηνεύει με τη Βικτώρια Χαλκίτη το τραγούδι «Απόψε ας βρεθούμε» με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο το 1989 με την Φανή Πολυμέρη.

//www.youtube.com/embed/Y6Kzi2O_h24

23:09 Ήχοι πολέμου στη σκηνή του YFSF και ο Κώστας Δόξας έρχεται με έναν… άγριο ουκρανικό χορό ως Ruslana.

//www.youtube.com/embed/W9uEyU1aCSY 


22:54
Η Ελευθερία Ελευθερίου εντυπωσιάζει τους κριτές που θεωρούν πως είναι από τις καλυτερες εμφανίσεις της, ως Loreen τραγουδώντας το Euphoria από τη συμμετοχή της Σουηδίας το 2012.
//www.youtube.com/embed/BcRgesEkp1w


22:32
Η Σοφία Κουρτίδου πάει Ισπανία πίσω στο 2008 ως Rodolfo Chikilicuatre με το «Chiki Chiki» και αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το γεγονός ότι αρχικά δεν έχει ήχο στο χειλόφωνο, ενώ στη συνέχεια δε μπορεί να πραγματοποιήσει την χορογραφία του τραγουδιού όπως πρέπει κρατώντας το μικρόφωνο στα χέρια.
//www.youtube.com/embed/vR2r3ZBvLDo


22:16
«For real» από το τουρκικό συγκρότημα «Athena», το οποίο συμμετείχε στην Eurovision το 2004 ερμήνευσε ο Γιάννης Σαββιδάκης ίσως και καλύτερα από το αυθεντικό, όπως λένε οι κριτές.

//www.youtube.com/embed/cUylmpQmxNc 

22:04
Ο Άρης εντυπωσιάζει επιτυγχάνοντας την δύσκολη ανάποδη κωλοτούμπα του Σάκη στο Shake it», αλλά έχει να αναμετρηθεί με την μεταμφίεση του Λευτέρη Ελευθερίου σε προηγούμενο live του σόου.
//www.youtube.com/embed/r8AQ17ap_wY


21:43
Η Μπέτυ Μαγγίρα γίνεται Dana International και η ομοιότητά της είναι εκπληκτική και εμφανισιακά και κινησιολογικά. Το κοινό σηκώνει ένα ταιριαστό με την εμφάνισή της πανό, με… στρας!
//www.youtube.com/embed/ARsA0Z1PyZw  

21:30
Ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεκινά τις μεταμφιέσεις ως Σαρμπέλ και η Μπέσυ Μάλφα έχει ξεκαρδιστεί.

//www.youtube.com/embed/UbEZ_9yISRw

21:22
Η Μαρία Μπεκατώρου μας καλησπερίζει σε ξένες γλώσσες στο ειδικό Your Face Sounds Familiar – Eurovision Edition .

21:19 Το show του ΑΝΤ1 ξεκινά ανατρεπτικά με τη Σοφία Βόσσου να τραγουδά ως… Σοφία Βόσσου!, το τραγούδι «Άνοιξη», με το οποίο συμμετείχε στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού στις 4 Μαΐου του 1991, δηλαδή σαν σήμερα. Όχι, στο πλευρό της δε βρίσκεται ο πραγματικός Αντρέας Μικρούτσικος…

Επιμέλεια: Λία Παππά