YFSF: Νικητής του ημιτελικού ο Γιάννης Σαββιδάκης

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 12ο live του YFSF. Όλες οι μεταμφιέσεις των παικτών!

Λίγα λεπτά πριν τη μία η Μαρία Μπεκατώρου ανακοινώνει πως τους 12 βαθμούς του κοινού παίρνει ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο οποίος ισοβαθμεί με τον Λευτέρη Ελευθερίου. Η βαθμολογία του κοινού υπερισχύει και έτσι ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι ο νικητής της βραδιάς για την μεταμφίεση του σε Led Zeppelin.

Δείτε όλα όσα έγιναν νωρίτερα στο show…

00:46 Ο χορός της Μαρίας Μπεκατώρου ξεκινά με… ανατρεπτικές επιλογές.

00:40 Οι διαγωνιζόμενοι ξεκινούν να δίνουν τα 5αρια τους…



00:33
Η κριτική επιτροπή ξεκινά τη βαθμολογία της…


23:56
Η Σοφία Κουρτίδου κλείνει τον κύκλο των μεταμφιέσεων ως Άννα Βίσση με το «Δε θέλω να ξέρεις». Η ίδια συγκινείται από την φόρτιση που της προκάλεσε το τραγούδι, όμως δέχεται αυστηρή κριτική από την επιτροπή.

//www.youtube.com/embed/rS2_B5P1hMU 

23:38 Αγνώριστος στη σκηνή του show ο Παντελής Καναράκης που ήταν φτυστός η «Μάσκα» από την ομότιτλη ταινία, αφήνοντας τους όλους άφωνους.
 

//www.youtube.com/embed/MhTMQeCc2ng

23:23 «Λάθος Εποχή» για τον Κώστα Δόξα που έκανε το δικό του… σόου ως Πέτρος Γαϊτάνος…


//www.youtube.com/embed/NLfidWvPqhg

22:59 Ο Λευτέρης Ελευθερίου γίνεται η Caterina Caselli και μας τραγουδά «Nessumo mi puo giudicare» και οι κριτές συμφωνούν πως ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση.


//www.youtube.com/embed/wyTE40EPXYM

22:44 «Σώσε με» τραγούδησε η Ελευθερία Ελευθερίου ως Ρίτα Σακκελαρίου και οι κριτές βρήκαν πως είχε να διανύσει μεγάλη απόσταση…


//www.youtube.com/embed/3K_1awNNjk0 

22:21
Η Μπέτυ Μαγγίρα σε ένα κομμάτι με πολλές απαιτήσεις τόσο στην κίνηση όσο και στο χορό, τα καταφέρνει αν και δεν άκουγε να γίνει η Liza Minelli στο «Mein Herr»

//www.youtube.com/embed/3HDvIHEGeeI 

22:08 Η Σοφία Βόσσου γίνεται η Μαρία Κάλλας στο «Habanera»

//www.youtube.com/embed/wOGP-hUK6Fk 

21:58 O Γιάννης Σαββιδάκης «σαρώνει» ως Robert Plant των Led Zeppelin με το «Whole Lotta Love» . Ο Τάκης Ζαχαράτος σηκώνεται όρθιος να τον χειροκροτήσει.

//www.youtube.com/embed/cCoYaUWS8A4 

21:36
Η Βανέσα Αδαμοπούλου προθερμαίνει το κοινό θέτοντας του την πλέον γνωστή ερώτηση πριν το τραγούδι που ακολουθεί…«Κρυώνετε;» «Δεν κάνει κρύο» από Locomondo και η κριτική επιτροπή το διασκεδάζει αν και η εικόνα της Βανέσας προφανώς απέχει πολύ από εκείνη του Μάρκου Κούμαρη…

//www.youtube.com/embed/wbboRRIfo4o 

21:23 Ο Άρης Πλασκασοβίτης ανεβαίνει πρώτος στη σκηνή του YFSF ως Katy Perry στο «Hot n Hold». Η Μαρία Μπεκατώρου του μιλά στα αγγλικά για να τον υποδεχτεί όμως η κριτική του Αλέξανδρου Ρήγα έρχεται στα ελληνικά… «Καμία σχέση».

//www.youtube.com/embed/Lbn2u6KPYQg 

21.15 Η Μαρία Μπεκατώρου μας καλησπερίζει στον Ημιτελικό του show.

Ο Ημιτελικός του YFSF ξεκινά και μας βάζει στον ανατρεπτικό μαγικό του κόσμο. Απόψε θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι τέσσερις καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό την επόμενη εβδομάδα. Ενώ οι κριτές στο αποψινό σόου θα βαθμολογήσουν για τελευταία φορά.

Επιμέλεια: Λία Παππά