YFSF: Νικητής ο Γιάννης Σαββιδάκης

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του 4ου Live του «Your Face Sounds Familiar».

Ο Γιάννης Σαββιδάκης ήταν ο νικητής του 4ου Live του Your Face Sounds Familiar, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε Βασίλη Τερλέγκα και έπεισε το κοινό με την ερμηνεία του, αφού του έδωσε 12 βαθμούς!

Δείτε πως διαμορφώθηκε ο πίνακας με τις βαθμολογίες μετά τις ψήφους του κοινού:

Λίγο νωρίτερα…

00:52 Ξεκινά ο χορός της Μαρίας…

Οι πόντοι μετατρέπονται και στην ισοβαθμία που προκύπτει ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Τάκης Ζαχαράτος δίνει τους 5 βαθμούς στον Παντελή Καναράκη και τους 4 στη Σοφία Κουρτίδου. Ο πίνακας με τις βαθμολογίες κριτικής επιτροπής και παικτών διαμορφώνεται ως εξής:



00:46 Η βαθμολογία των διαγωνιζόμενων ολοκληρώνεται και ο πίνακας διαμορφώνεται ως εξής:

00:42 Ο πίνακας της βαθμολογίας των κριτών έχει διαμορφωθεί ως εξής:

00:40 Η ψηφοφορία των κριτών ολοκληρώνεται. Λίγο πριν ανακοινώσει η Μαρία Μπεκατώρου τις βαθμολογίες το πρόγραμμα διακόπτεται και πάλι για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

00:32
Οι γραμμές κλεινουν και αρχίζει η βαθμολογία των κριτών. 


00:27
Το σόου επέστρεψε μετά από έκτακτο δελτίο ειδήσεων για την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδιου και διέκοψε ξανα για να μεταδοθεί η είδηση της διαγραφής του Νικήτα Κακλαμάνη.


00:00
Ο Γιάννης Σαββιδάκης κλείνει τον κύκλο των μεταμφιέσεων ως Βασίλης Τερλέγκας και βάζει στόχο του να κάνει το κοινό να… ρίξει τις «Στροφές» του. 

//www.youtube.com/embed/okdrOgw8bTo 


23:39
Ο Άρης Πλασκασοβίτης χορεύει και τραγουδά αλά Michael Jackson… και το κάνει πολύ καλά! 

//www.youtube.com/embed/mOMLLmynVEs


23:25
Ο Λευτέρης Ελευθερίου με λευκό φουστανάκι και τις μπαγκέτες της Αρετής Κετιμέ στα χέρια το διασκεδάζει δεόντως παίζοντας αθώα σαντούρι και τραγουδώντας «Μες του Αιγαίου». Τα σχόλια και οι παρομοιώσεις ποικίλουν…


//www.youtube.com/embed/TL6CKSnEyFk 

23:00
Ο Παντελής Καναράκης ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το «Μέτοικος» (Meteque) ως Μελίνα Μερκούρη, αλλά οι απαιτήσεις είναι υψηλές και οι κριτικές δεν είναι οι αναμενόμενες.

//www.youtube.com/embed/U1w06jVkWe8

22:47 «Do it like a dude» ως Jessie J τραγουδά η Βανέσα Αδαμοπούλου και οι κριτές ζητούν να τολμήσει κι άλλο…

//www.youtube.com/embed/0mrq83Nh3ds


22:27
Η Ελευθερία Ελευθερίου βγαίνει στη σκηνή ως Πάνος Κιάμος και διασκεδάζει κριτές και κοινό με την εμφάνιση της. Ο Αλέξανδρος Ρήγας βρίσκει την προσπάθεια της ανεπιτυχή ερμηνευτικά και εμφανισιακά.

//www.youtube.com/embed/OWtMTxBWUAo 
22:13 Η Σοφία Βόσσου ανεβαίνει στη σκηνή για να υποδυθεί «μια από τις τραγουδίστριες που την έκανε να γίνει τραγουδίστρια». Η ερμηνεία της ως Janis Joplin στο τραγούδι «Piece of my heart» ενθουσιάζει τους κριτές!

//www.youtube.com/embed/DHBFY0fcWcs


21:58
Με… τραγανό λόγο ο Κώστας Δόξας ως Μιχάλης Κουϊνέλης/Stavento τραγούδησε «Πηδάω τα κύματα» και η Μπέσυ Μάλφα του προτείνε «να φύγει, να πάει αλλού», δηλαδή στην υποκριτική!

//www.youtube.com/embed/4Y_LZqaW0S4


21:37
Η Μπέτυ Μαγγίρα ξεσηκώνει το κοινό τραγουδώντας «Να σου κάνω μια ερώτηση» ως Κατερίνα Στανίση. Ο Τάκης Ζαχαράτος κάνει τις παρατηρήσεις του για τον τόνο του τραγουδιού, αλλά η Κατερίνα Γκαγκάκη ενθουσιάζεται.

//www.youtube.com/embed/V8aY-MIQtjY


21:23
Η Σοφία Κουρτίδου ανοίγει το show των μεταμφιέσεων ως John Newman με το τραγούδι «Love me Again» και δείχνει στους κριτές το ταμπεραμέντο της. 

//www.youtube.com/embed/xX1gJKN9sjM 

21:15 Το σόου ξεκινά και η Μαρία Μπεκατώρου μας καλησπερίζει με χαμόγελο!

Το «Your Face Sounds Familiar» μας εισάγει για ακόμα μια βραδιά στον ανατρεπτικό, μαγικό κόσμο του, παρουσιάζοντας τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής σκηνής… όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Το τέταρτο live του YFSF ξεκινά και οι διαγωνιζόμενοι έρχονται στη σκηνή για να ενσαρκώσουν τους stars, χρησιμοποιώντας όλο τους το ταλέντο, στην κίνηση, στη φωνή και φυσικά στην υποκριτική. Ποιος θα συγκεντρώσει απόψε την υψηλότερη βαθμολογία; 

Επιμέλεια: Λία Παππά