Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τοποθετήθηκε για τη διαδικασία επιλογής της Eurovision, τις αποχωρήσεις χωρών λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ, αλλά και την υποψηφιότητα του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.
«Δεν έχω ιδέα ποια είναι η διαδικασία. Δεν έχω ιδέα και δεν ασχολούμαι πλέον, καθόλου», είπε ο Χρήστος Δάντης όταν ρωτήθηκε για τον φετινό τρόπο επιλογής των τραγουδιών της Eurovision, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ακούσει κανένα όνομα καλλιτέχνη και ότι ο ίδιος δεν θα ξαναπήγαινε στον διαγωνισμό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αναφερόμενος στις διεθνείς αντιδράσεις γύρω από τη συμμετοχή του Ισραήλ, σημείωσε: «Υπάρχει ένα εμπάργκο, μουσικό εμπάργκο κατά του Ισραήλ από σοβαρούς μουσικούς, όχι μόνο στη Eurovision, αλλά και από ανθρώπους όπως ο Roger Waters των Pink Floyd. Στέκονται κατά του Ισραήλ πάρα πολλοί μουσικοί, οπότε πώς να το βλέπω; Είμαι κι εγώ σύμφωνος».
Για την υποψηφιότητα του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου είπε: «Παρά τις αντιθέσεις μου, εύχομαι στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο καλή επιτυχία».
Πηγή εικόνας: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ