Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στην κάμερα του Buongiorno για το τηλεοπτικό της «αντίο», καθώς τονίζοντας ότι η τηλεόραση απαιτεί γερά νεύρα και πως σήμερα οι εκπομπές κόβονται πολύ εύκολα.
«“Από εμένα αντίο”, ναι… νομίζω ότι ο τρόπος που έφυγα τηλεοπτικά ήταν ένας τρόπος να πει κανείς αντίο. Κάποιες φορές με πιάνει μια μανία να γράψω βιβλίο και μου έρχονται πολλά, αλλά μετά λέω ότι δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος να μαθαίνει τα δικά μας. Φρενάρω και λέω ότι τώρα δεν είναι η ώρα, ούτε να γράψω ούτε να αναφερθώ σε περιστατικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αν το έγραφα, θα ήταν όλη η τηλεόραση όπως την έζησα, πάντα με θετικό πρόσημο. Τα εγγονάκια μου μ’ έχουν κάνει πολύ καλύτερο άνθρωπο σε πάρα πολλά επίπεδα», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.
Και πρόσθεσε: «Η “τοξικότητα” είναι μια σκληρή κουβέντα, με ταράζει. Η τηλεόραση είναι ένα σκληρό πεδίο δράσης για γερά νεύρα και γερούς παίκτες. Με ενοχλεί που ο ένας αναφέρεται στον άλλον, ο ένας απαντάει στον άλλον. Δεν θα έλεγα όμως τη λέξη τοξικότητα, θα έλεγα ότι γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας.
Στο τέλος της ημέρας σημασία έχουν τα νούμερα τηλεθέασης, και ο καθένας πρέπει να κρίνει αν ο κόσμος έχει κουραστεί. Ο τηλεθεατής έχει το κοντρόλ και βλέπει ό,τι αγαπάει. Αυτό που βλέπω σήμερα είναι ότι δεν υπάρχει υπομονή, πολύ εύκολα κόβονται οι εκπομπές και δεν θα έπρεπε. Είναι λάθος».
Πηγή εικόνας: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ