Ξεσπάθωσε η Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μπορεί να είναι διευθυντές καναλιών και να βάζουν την κάθε χαζή ξανθιά να παρουσιάζει εκπομπή»

«Ας μας πουν μερικοί από που και ως που έχουν γίνει διευθυντές καναλιών...»

Δεν μάσησε τα λόγια της η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή JOY και έφερε σε αμηχανία την Ράνια Θρασκιά με την ελευθερία των δηλώσεων της…

«Έχω μάθει ότι σε αυτή τη χώρα δεν πρόκειται να σου δώσουν αυτό που σου αξίζει. Κι αυτό είναι ένα ωραίο μήνυμα και στους νέους ανθρώπους. Παλέψτε μόνοι σας και θα έρθει αυτό που πρέπει, απλά πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα.  Δεν μπορεί να είναι διευθυντές καναλιών και να βάζουν την κάθε ξανθιά που δεν ξέρει να μιλήσει ελληνικά να παρουσιάζει εκπομπές. Δεν μπορώ να βλέπω την κάθε χαζή που να έχει τα πρωινά, τα μεσημεριανά… δεν αντέχετε, δεν είναι η τηλεόραση που μας αξίζει. Εγώ ήρθα σήμερα να σε τιμήσω γιατί θεωρώ ότι είσαι ένα παιδί που έχει να μιλήσει και να πει πολλά στην ελληνική τηλεόραση. Βαρέθηκα να βλέπω τη χαζομάρα. Δεν μας αξίζει αυτή η τηλεόραση. Ας μας πουν μερικοί από που και ως που έχουν γίνει διευθυντές καναλιών, πέρα από έναν Καλημέρη ας πούμε» δήλωσε η ηθοποιός και έκλεισε λέγοντας:
«Έχω βαρεθεί να βλέπω τους ίδιους ανθρώπους στην ίδια θέση 100 χρόνια. Να φύγουν να έρθουν νέοι άνθρωποι. Δώστε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους.»