Ξέσπασμα Πρέκα κατά Φαλελάκη: «Αυτά που έκανε ήταν αηδιαστικά»

«Ξεφτιλίστηκε η ζωή του Μηνά μετά απ’ όσα είπε ο κύριος αυτός, αν είναι κύριος…».

Δηλώσεις στην κάμερα του “Πρωινό” και τη Σάσα Σταμάτη έκανε ο Κώστας Πρέκας, ο οποίος μίλησε για το κυριότερο θέμα των τελευταίων ημερών, το σύμφωνο συμβίωσης. Αναφέρθηκε επίσης και στις υιοθεσίες παιδιών από τους ομοφυλόφιλους, ενώ ξέσπασε κατά του Κώστα Φαλελάκη.

«Δεν μπορούν να γίνουν κατεστημένο οι ομοφυλόφιλοι. Είναι μια ζωή που δεν με αφορά. Δεν μπορώ να ανατρέψω, επειδή εσένα σου ήρθε η τρέλα, τη φυσιολογική ζωή μου. Ζήσε με τον άνθρωπό σου όσο θέλεις. Τι ζητάς; Τη νομιμοποίηση για να πάρεις την περιουσία του; Αυτό είναι πονηριά εκ μέρους τους για να φτάσουν κάπου άλλου. Είναι ανόητο να θέλουν οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετήσουν παιδιά. Η υιοθεσία δεν θα περάσει ποτέ. Θα γίνει επανάσταση. Τους αγαπάμε, τουλάχιστον εγώ, αλλά από εκεί και πέρα, όμως, δεν μπορεί να μου υποδείξουν τη δική μου ζωή».

Για τον Κώστα Φαλελάκη: «Τι κρίμα να γίνει θέμα ενός τεράστιου ηθοποιού η ζωή, να καταξεφτιλιστεί μετά από όσα είπε ο κύριος αυτός, αν είναι κύριος. Έπρεπε να σιωπήσει, να προσκυνήσει, να ανάψει ένα κερί και να ευχαριστήσει τον σύντροφό του. Αυτά που έκανε ήταν αηδιαστικά. Εγώ ντράπηκα για λογαριασμό του».