Ξέσπασε στον αέρα η Φαίη Σκορδά: «Όταν είσαι επαγγελματίας υπάρχει μια ηθική που πρέπει να σέβεσαι! Τελεία»!

Φαίη Σκορδά

"Μετά από τόσα χρόνια, είμαι στη θέση να μπορώ να πω..."

Μία δήλωση που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς για τους όρους που βάζουν μερικοί «διάσημοι» ώστε να συμμετέχουν σε μία φωτογράφιση, συζητήθηκε έντονα στο Πρωινό. Στο πλαίσιο της κουβέντας, ο Άρης Καβατζικης ανέφερε ότι υπήρξε τραγουδιστής που δεν δέχτηκε να φωτογραφηθεί στο επετειακό τεύχος του HELLO, επειδή δεν συμμετέχει σε συλλογικά θέματα με άλλους. Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της γι’ αυτές τις συμπεριφορές και ξέσπασε λέγοντας τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

«Δεν είναι θέμα μάνατζερ. Όλοι δουλεύουμε κάπου. Εγώ είμαι στον ΑΝΤ1 και ποτέ δεν θα πάω κάπου χωρίς να ενημερώσω. Μετά από τόσα χρόνια, είμαι στη θέση να μπορώ να πω «εκεί θέλω να πάω, για προσωπικούς λόγους θέλω να δώσω συνέντευξη ή οτιδήποτε». Αλλά δεν είναι δυνατόν όταν είσαι επαγγελματίας να περιμένεις κάποιος να σου πει τι θα κάνεις και τι δεν θα κάνεις λες και είσαι 5 χρονών μωρό.

Θυμάμαι όταν ήμουν στο Mega μου είχε ζητήσει μια παλιά μου συνεργάτιδα συνέντευξη σε ένα site που άνοιγε και μου είχαν πει από το Mega «δεν θα πας». Μίλησα στον διευθυντή μου και του είπα «Κοίταξε να δεις, εμένα αυτός ο άνθρωπος μου πρόσφερε δουλειά, δε γίνεται». Όταν είσαι επαγγελματίας υπάρχει μια ηθική που πρέπει να σέβεσαι! Τελεία!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…