Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεονώρα Μελέτη στη Ναταλία Γερμανού!

«Είχαν ακουστεί τόσο άσχημοι χαρακτηρισμοί από τη συγκεκριμένη εκπομπή...» - «Δεν ανοίγομαι εύκολα, φοβάμαι μην πληγωθώ, έχω προδοθεί...»
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση και με απρόσμενες εξελίξεις, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην εκπομπή Η Γερμανού Ξανάρχεται για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια άκρως αποκαλυτπική, κάποια στιγμή έφερε σε αμηχανία ακόμα και τη Ναταλία όταν ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς που κράτησαν πάνω από πέντε λεπτά!

Ο πόλεμος που δέχτηκε την περίοδο που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ

«Υπήρχε πάντα ένα 45λεπτο αφιερωμένο από το Κους Κους στο τι έχω κάνει λάθος. Δεν ακούστηκε ποτέ η πολύ θετική πορεία του Πρωινού Καφέ τα πρώτα χρόνια, ακουγόταν μόνο το παραπάτημα… ή που είχα κάνει, ή που θα ήθελαν να έχω κάνει, ή που έβλεπαν ότι έχω κάνει. Δεν το προσωποποιώ, δεν το είπα για την Κατερίνα Καραβάτου. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη εκπομπή έχω κάνει και εξώδικο, έχω απαγορεύσει να με παίζουν. Είχαν ακουστεί τόσο άσχημοι χαρακτηρισμοί που έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου». 

Ο άνθρωπός της… τα δάκρυα…

Όταν η Ναταλία Γερμανού έβγαλε στην κεντρική οθόνη μέσω skype την κολλητή της Ελεονώρας, Αφροδίτη Ξιγκόρου, δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη. Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε σε κλάματα για αρκετά λεπτά και όταν άρχισε να συνέρχεται, είπε: «Είμαι πάρα πολύ αποροφημένη από την καθημερινότητά μου και είμαι πάρα πολύ κλειστή σαν άνθρωπος. Δεν ανοίγομαι εύκολα, φοβάμαι μην πληγωθώ, έχω προδοθεί και απο φίλες και γενικά κρατάω αποστάσεις. Η Αφροδίτη είναι ένας άνθρωπος που με ξέρει πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι είμαι καλή φίλη όπως θα ήθελα να είμαι και έχω ζητήσει άπειρες φορές συγνώμη από τις φίλες μου. Η Αφροδίτη ξέρει πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο μηχανισμός μου, μου έχουν λείψει οι συζητήσεις μας, τα ξενύχτια μας, τα γκομενιλίκια μας»…