Ξέσπασε ο Θοδωρής Αθερίδης σε ερώτηση για την παρουσίαση

«Tον Μάρκο τον αγαπώ, τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ για...»

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Πράματα και Θάματα» του Θοδωρή Αθερίδη και εκεί έδωσαν το παρόν πολλοί φίλοι του ηθοποιού. Ο ίδιος φέτος θα παρουσιάσει και την εκπομπή «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη στο Action 24 και μιλώντας στους δημοσιογράφους για την παρουσιάση ξέσπασε λέγοντας:

«Επειδή έχω ξανακάνει τον «Εκατομμυριούχο», τηλεπαιχνίδι, νιώθω άνετα λίγο με την τηλεόραση και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει ένας παρουσιαστής. Και τι κάνει ένα παρουσιαστής δηλαδή; Κάνω ότι κάνω με τους φίλους που που κάθομαι κάτω και συζητάω και θα μας παίρνει και η κάμερα ας πούμε. Υπάρχουν κι άλλα κόλπα; Να μου το πείτε άμα είναι. Υπάρχει σχολή παρουσιαστών; Τι σας διδάσκουν στη σχολή παρουσιαστών; Να διαβάζετε κανένα βιβλίο να μιλάτε σωστά ελληνικά, τι άλλο;»

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος από τη Δευτέρα ξεκινά την παρουσίαση του «MEGA με ΜΙΑ» είπε:

«Εγώ τον Μάρκο τον αγαπώ, τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ για τις ώρες που μου χάρισε που έπαιρνα αγκαλιά την κόρη μου, όταν ήταν μικρή και βλέπαμε Σεφερλή και ευχαριστιόταν η ψυχή μας, για αυτό και μόνο και επειδή τον γνωρίζω κιόλας και προσωπικά, τον αγαπώ»

Δείτε το:

//www.youtube.com/embed/bQmhVa6-bIY